Min søsters børn i Ægypten - på eventyr med fem sjove unger

’Min søsters børn i Ægypten’ er det seneste udspil i den populære filmserie om de fem umulige og sjove unger. Denne gang ender de fem børn alene i Ægypten - og så kan alt ske.

’Min søsters børn i Ægypten’ er det seneste udspil i denpopulære filmserie om de fem umulige og sjove unger. Denne gangender de fem børn alene i Ægypten - og så kan alt ske.

Vi er nu nået til tredje kapitel om denbørnerige familie fra Holte. Denne gang har Onkel inviteret de femældste børn på en skøn badeferie i Ægypten. Uheldigvis bliver Onkelsmittet med røde hunde, og rejsen hænger i en tynd tråd. Farspringer til som den frelsende engel og redder ferien. Men iforvirringen ved afrejsen kommer Far alligevel ikke med flyet, ogpludselig står børnene alene i Ægypten med en hjemsendelsestrusselover hovedet - så er gode råd dyre.

Den snobbede nabo Fru Flinth er tilfældigvismed samme fly, og børnene øjner en chance for at blive i Ægypten,hvis de kan overtale Fru Flinth til at tage sig af dem. Børnene serselvfølgelig faren for, at der bliver mere kultur og mindrebadeferie, men det regner ungerne med at kunne fikse. Hvor sværtkan det være? Svært åbenbart, for Fru Flinth er ikke til sinds atlade chancen for at opdrage på de uvorne nabounger gå fra sig.Dermed er scenen sat for endnu en forrygende rejse med ’Min søstersbørn’.

Den danske familiefilm, der er fra 2004, erinstrueret af Kasper Barfoed og optaget i Ægypten. Manuskriptet erudarbejdet af Lars Mering, Søren Frellesen og Anne Marie Olesen.Niels Olsen spiller Far, mens en veloplagt Lotte Andersen spillerrollen som den snobbede nabo Fru Flinth, der får en helt anderledesferie, end hun havde planlagt.

Facebook
Twitter