Monica får nyt mødested på P5

Monica Krog-Meyer vil fremover både kunne høres på P4 og P5 i weekenden. Fra den 1. november er hun klar med programmet ’Monicas mødested’ på P5.

Monica Krog-Meyer vil fremover for alvor være en, man støder på i weekenden - både på P4 og P5. (Foto: Jens Ulrich/dizzyBild © Type 1)

DRs mangeårige radiovært Monica Krog-Meyer vil fra den 1. november både kunne høres på P4 og P5.

Monica Krog-Meyer gør for første gang sin entré på P5 med programmet ’Monicas mødested’.

”Nu er det vist på tide, at jeg får mit eget program, så jeg var slet ikke i tvivl, da jeg fik tilbuddet,” siger Monica Krog-Meyer, der fortæller, at hun er i fuld gang med at finde ud af, hvad P5-lytterne skal fornøjes med lørdage og søndage mellem klokken 14.03 og 16.00, hvor programmerne bliver sendt.

”Jeg forestiller mig noget, jeg kalder klumme-radio. Mit program ’Monicas Mødested’ er dér, hvor lytterne kan møde mig, mine meninger og historier - men også møde andre lytteres meninger og historier, for jeg vil inddrage facebooksiden ’Monicas Mødested DR P5’ i programmet. Det vil nok komme bag på de fleste, hvor flittige P5-lyttere er på de sociale medier, og på nettet i det hele taget,” siger hun.

Først P3, så P4 og P5

Monica Krog-Meyer tilføjer: ”På et eller andet tidspunkt er det slut med at høre radio på FM, og så vil al radio være på nettet og DAB. P5 er med til at vise vejen, og det vil jeg   rigtig gerne være med til. Det er da at være en slags ”first mover” i min alder. Den gode musik fra dengang og nu er garanteret på P5, og nu får jeg mere plads til at fortælle om musikken, eftersom P5 er en musikkanal,” siger hun.

I maj markerede Monica Krog-Meyer, at det er 40 år siden, hun begyndte som studentermedhjælper i DR. Turen er gået gennem P3 fra 1976-1996, en periode med tv på DR2 og radio på de kommercielle kanaler Radio 2 og Radio Guld FM. Monica Krog-Meyer vendte i 2002 tilbage til DR som eftermiddagsvært i P4 København. 

’Mig og Monica’ fortsætter på P4

  P4’s lyttere kender Monica Krog-Meyer fra det populære lørdag formiddagsprogram ’Mig og Monica’, hvor hun er vært sammen med Dennis Johannesson. Det fortsætter som hidtil.

”Jeg bliver en rigtig weekend-vært. Først på P4 klokken 10-12 i ’Mig og Monica’ med Dennis, og klokken 14-16 er det så på P5, det foregår, i ’Monicas Mødested’. Det gælder også søndag klokken 14-16, og da vi jo er på nettet, kan man finde det til hver en tid og høre programmet, når man vil”, siger Monica Krog-Meyer.

Satser på P5

Redaktør for DRs digitale radiokanaler, Gustav Lützhøft, glæder sig over at kunne byde Monica Krog-Meyer velkommen som én af de faste værter på kanalen.

”P5 er en kanal, vi satser meget på i den kommende tid, hvor også velkendte programmer som ’Danmarksmester’ og ’Giro 413’ flytter fast ind på P5. Vi tror på, at det hele kan være med til, at endnu flere lyttere får ørerne op for kanalen, og det fortjener den,” siger Gustav Lützhøft.

 

1. Jan Dohrmann Pressekontakt: Yderligere oplysninger

Facebook
Twitter