To morgenværter skal klæde københavnerne på

Den faste morgenvært på P4 Morgen, Ole Jacobsen, deler fra på mandag sin morgenkaffe med Charlotte Striib.

P4 København siger go'morgen med Jette Beckmann, Ole Jacobsen og Charlotte Striib bag mikrofonerne. (Foto: Agnete Schlichtkrull © Type 1)

Den faste morgenvært på P4 Morgen, Ole Jacobsen, deler fra påmandag sin morgenkaffe med Charlotte Striib.

Fra på mandag bliver der lidt mere liv iæteren, når københavnerne tænder for P4 Morgen. Her får OleJacobsen nemlig selskab af Charlotte Striib. Sammen vil de hvermorgen kl. 06.00 hjælpe lytterne med at blive klædt ordentligt påtil dagen.

Charlotte Striib er 44 år, uddannet journalistog har masser af både radio- og tv-erfaring. Hun har tidligereværet ansat på Radioavisen, TV AVISEN og Søndagsmagasinet. Desudenvil mange københavnere genkende hende fra TV2 Lorry. De seneste treår har hun dog været skrivende journalist på Politiken.

- Jeg glæder mig meget til at lave radio igen.Men det var faktisk ikke min plan, for jeg har haft et fantastiskjob på Politiken, hvor jeg havde rig mulighed for at folde mig udfagligt. Men tilbuddet fra P4 kunne jeg ikke afslå. Jeg brænder fornyheder men også for at fortælle den sjove historie. Og det får jeglov til at kombinere på P4 Morgen, siger Charlotte Striib

To er bedre end én

Ole Jacobsen erbegejstret for at få en morgenduelig medvært. Han lægger ikke skjulpå, at fire timers morgenradio kun kan blive bedre med endnu envært:

- Jeg har lavet radio i 20 år, og de bedste afmine programmer har altid været med en makker. Det er altså sjovereat fortælle en god historie til en anden end blot sig selv.Lytterne kan glæde sig til mere dialog og flere aktuelle gæster istudiet. Jeg glæder mig meget til at byde Charlotte velkommen,siger Ole Jacobsen.

De to værter understreger dog, at P4 Morgen,der har knap 500.000 lyttere hver morgen, ikke vil ændre sigradikalt. Der bliver stadig en masse god musik, frisketrafikmeldinger fra Jette Beckmann, radioavis ogregionalnyheder.

Facebook
Twitter