Musikalsk julekrydsord

P2’s populære musikquiz, Musikalsk krydsord, har udskrevet en særlig julekonkurrence og sat en dvd med tv-serien Matador på højkant til vinderen.

P2’s populære musikquiz, Musikalsk krydsord, har udskrevet ensærlig julekonkurrence og sat en dvd med tv-serien Matador påhøjkant til vinderen.

Traditionen tro byder P2-programmet Musikalskkrydsord på ekstra underholdning for ord- og musikglade lyttere optil jul. I udsendelsen søndag 14. december kl. 17-18 stilles der –foruden en stribe gode cd’er med klassisk musik – også et virkeligttrofæ på højkant: En dvd-boks med alle 24 afsnit af Danmarks bedstetv-serie nogensinde: Matador.

Julekonkurrencen om Matador-dvd’en går ud påat skrive et vers med flest mulige juleord med K (fx kanel,klejner, kane etc.) på melodien ’Sikken voldsom trængsel og alarm’.Og ordene skal vel at mærke være sat sammen i en meningsfuldsammenhæng!

Vers kan sendes til musikalskkrydsord@dr.dkeller til DR P2, Radiohuset, 1999 Frederiksberg C, mrk. Musikalskkrydsord – senest onsdag 10. december.

Vinderverset vil blive sunget i udsendelsen14. december, hvor alle programmets værter – Ingeborg Rørbye, JakobMarstrand, Thomas Milholt og Tina Rømer – vil være til stede i detallerbedste julehumør og klar til at fyre en hel række nyejulequiz-spørgsmål af.

Som altid i Musikalsk krydsord er der ogsåcd-præmier på spil. De kan som sædvanlig vindes ved at gættespørgsmålene i den musikalske krydsord. Se mere om Musikalskkrydsord via www.dr.dk/p2.

  • P2Søndag 14. december kl. 17.00Musikalsk julekrydsord

Facebook
Twitter