Musikprogrammet - U2

Den irske supergruppe U2 giver koncert i København søndag den 31. juli. Som optakt til koncerten har Musikprogrammet været i Dublin og mødt bandets medlemmer.

Den irske supergruppe U2 giver koncert i København søndag den31. juli. Som optakt til koncerten har Musikprogrammet været iDublin og mødt bandets medlemmer.

Når U2 giver koncert i Danmark d. 31. juli, erder selvfølgelig masser af sange fra det seneste album ”How ToDismantle An Atomic Bomb” på sætlisten. Det var i forbindelse medudgivelsen af det album, Musikprogrammet mødte U2 i Dublin islutningen af 2004.

Danmark på U2s hitliste

Det er, såvidt vides, første gang U2 giver interview til et danskbilledmedie. Bassisten Adam Clayton, trommeslageren Larry Mullen,guitaristen The Edge og forsangeren Bono fortæller blandt andet omderes forhold til Danmark – et forhold, der er specielt varmt,fordi det var her bandet mere eller mindre brød igennem i kraft afderes fantastiske optræden på Roskilde Festivalen i 1982.

I interviewet beretter Bono om sit politiskeengagement og sin rolle på alverdens bonede gulve til fordel forkampen mod ulighed i verden. Og bandkammeraterne afslører deresholdning til forsangerens ’bijob’.

FacebookTwitter