Når mænd er værst

1. juledag indtager Englands mest populære ungkarle skærmen, når DR2 holder ”Når mænd er værst”-minimaraton.

1. juledag indtager Englands mest populære ungkarle skærmen, nårDR2 holder ”Når mænd er værst”-minimaraton.

Gary, Tony, Dorothy og Deborah erhovedpersoner i komedieserien “Når mænd er værst” og var i enårrække englændernes foretrukne tv-kvartet. For nogle vintre sidenkom “Når mænd er værst” til Danmark med et hav af engelskekomediepriser i kølvandet, og siden har de to kiksede ungkarle ogderes hårdt prøvede bedre halvdele også her fået et trofast følgesom resultat af komedieforfatteren Simon Nyes skarpe pen. For gamleog nye fans er der nu chance at tilbringe en hel aften i selskabmed Gary, Tony, Dorothy og Deborah, når DR2 1. juledag sender ikkefærre end fire afsnit med kvartetten - seriens julespecial, fulgtaf seriens tre sidste afsnit. Næsten tre timers tv med uansvarlig,umoden og umådelig morsom opførsel fra mænd, der burde videbedre.

Når julemænd er værst

Falalalala - lala, la laaa. Det er den sødejuletid. Det skulle være så perfekt. Sneen daler smukt fra sky,sang og barnelatter fylder gaderne, og alle mennesker er nu såglade. I drømme, altså. Virkeligheden er fyldt med kaskader afiskold decemberregn, sure fiskekoner, beskidte møgunger ogspandevis af kiksede julegaver, der ikke kan byttes. I seriensjulespecial ruster de fire venner Gary (Martin Clunes), Tony (NeilMorrissey), Dorothy (Caroline Quentin) og Deborah (Leslie Ash) sigtil en skandalejul, hvis lige endnu ikke er set.

Det hele starter juleaften. Det regner, Garyhar ikke købt gaver, og Tony vælter stiv rundt med en mistelten ogkysser nabolagets omstrejfende hunde. Hjemme venter Dorothy ogDeborah, der ser frem til en hyggelig “To par, fire venner”-jul medgaver, glögg og gamle traditioner. Sådan kommer det imidlertid ikketil at gå. I sin juledepression kommer Gary nemlig til at love, athan nok skal stå for årets julemiddag. Og det udvikler sig snarttil en skandaleaften af proportioner, komplet med strippendenissepiger, overdimensionerede kalkuner, trommesæt, rulleskøjter,friturestegte telefoner og litervis af alkohol. Tilbage stårDorothy og Deborah, der én gang for alle må spørge sig selv om,hvorvidt dette virkelig er de to mænd, som de vil dele resten afderes liv med?

Når mænd – måske – blivervoksne

Svaret får vi måske i seriens tre sidsteafsnit, som bliver sendt i umiddelbar forlængelse af juleepisoden.Her tager vennerne en række store, voksne beslutninger. Tony skalflytte ind hos Deborah, men hvad så med drengenes filosofiskesamtaler? Gary og Dorothy beslutter sig for at blive gravide, menpludselig kan Gary ikke gennemføre sin del af aftalen, så han må entur ned i den lokale videosnask for at finde noget, der måske kanhjælpe ham med at genfinde gnisten.

Vi er også med Gary tilsikkerhedsudstyrskonference, hvor han får følgeskab af Dorothy,Tony og Deborah, der ikke kan modstå udsigten til et gratishotelophold. Dorothy tror, at hun er gravid, og Gary tror, at haner forelsket – ikke i Dorothy, men i den ualmindeligt nuttedekonferencedeltager Wendy.

I seriens sidste afsnit tager Tony job sompostbud. Endelig er han begyndt at opføre sig voksent ogfornuftigt, men desværre er han samtidig blevet så kedelig, atDeborah nægter at have sex med ham. Dorothy er højgravid, menglæden over udsigten til at blive mor bliver overskygget af hendesbekymring ved tanken om at få endnu en hjælpeløs, pruttende,brystfikseret egoist i huset...

Originaltitel: ”Men Behaving Badly”

FacebookTwitter