Nationen - Når håret er sat

Nationen kigger nærmere på frisørfaget og ikke mindst frisørerne. Dem er der nemlig forskel på - ligesom kunderne i salonen kan tage sig vidt forskellige ud.

Nationen kigger nærmere på frisørfaget og ikke mindstfrisørerne. Dem er der nemlig forskel på - ligesom kunderne isalonen kan tage sig vidt forskellige ud.

Et af de ældste og mest uforanderlige håndværker frisørfaget. Men frisørerne bag saksen bruger deres fag vidtforskelligt. Deres kunder er forskellige, deres ambitioner erforskellige og dermed bliver også deres liv meget forskellige, selvom de fra morgen til aften lever af det samme.

Hasse er en af Københavns mest trendyfrisører. Han klipper mange af de kendte studieværter ogskuespillere, og med sin opsigtsvækkende frisure ligner han selv etbillede fra et modemagasin. Der er fuld fart på Hasse hele ugen,for udover arbejdet i salonen skal der laves frisørshows ogfotosessions, så han hele tiden kan holde sig på toppen.

I skarp kontrast til Hasse står frisør Gerdafra Randers. I sin lille salon i kælderen under familiens husklipper Gerda mest ældre damer til en pris, der er fire-fem gangemindre end Hasses. Men også Gerda er fuld af liv og lyst til sitfag, selvom det vilde jetset liv med de kendte kun er noget, hun ogkunderne læser om i ugebladene.

Facebook
Twitter