Nu starter billetsalget til Dansk Melodi Grand Prix 2018

Billetterne til Dansk Melodi Grand Prix 2018 i Aalborg sættes til salg torsdag den 26. oktober.

Annette Heick og Johannes Nymark er værter for Dansk Melodi Grand Prix 2018. (Foto: Betina Fleron Hede © Type 2)

Man kan roligt begynde at glæde sig til et brag af en popfest, når Gigantium i Aalborg den 10. februar 2018 slår dørene op til Dansk Melodi Grand Prix 2018. Hvis man vil opleve showet og den festlige stemning helt tæt på, så er det med at sikre dig en billet allerede nu.

Billetterne til showet sættes til salg torsdag den 26. oktober klokken 12 på DRBillet.dk

Annette Heick og Johannes Nymark er værter, når 10 helt nye popsange skal kæmpe om at blive Danmarks bidrag ved Eurovision Song Contest i Portugal til maj.

Stærkt felt af sange

De 10 sange er endnu ikke valgt ud, men at dømme ud fra den pulje af indsendte sange, som DR har at vælge fra, bliver der bestemt noget at se frem til.

Det siger DRs underholdningschef, Jan Lagermand Lundme.

”I år har vi bedt om, at de indsendte sange skulle være professionelt indspillet, og det har gjort, at der er kommet flere seriøse bidrag end tidligere. Det er et superstærkt felt, vi har fået ind i år, og det gør faktisk, at det er svært for os at vælge de 10 sange ud” siger Jan Lagermand Lundme og tilføjer:

”Jeg er ekstremt taknemmelig over, at der er så mange dygtige sangskrivere, som bliver ved med at sende deres sange ind til os, og som virkelig har taget opgaven meget alvorligt i år. Det bliver 10 superfede sange, vi kommer til at opleve på scenen i Aalborg.”

Det er femte gang, at Gigantium i den nordjyske hovedstad danner rammen om Dansk Melodi Grand Prix. Senest var i 2015, hvor Anti Social Media løb med sejren med nummeret 'The Way You Are'.

I øvrigt: Billetterne til børnenes MGP 2018 går i salg fra torsdag den 2. november klokken 12 - og de koster det samme som billetterne til de voksnes musikfest.