Nynne Bjerre kåret som årets kvindelige tv-vært

Den 33-årige 'Deadline'-vært er Politiken-læsernes favorit, mens Lise Rønne blev nummer to.

Vært: Lise Rønne (Foto: Agnete Schlichtkrull © Type 1)

Den 33-årige 'Deadline'-vært er Politiken-læsernes favorit, mensLise Rønne blev nummer to.

Politikens læseres yndlingsværter holder til på DR2. I hvertfald har de nu valgt den 33-årige ’Deadline’-vært Nynne BjerreChristensen som ’Årets kvindelige tv-vært’, og dermed blev derfuldt hus for den mindste af DRs tv-kanaler. I forrige uge valgtelæserne af politiken.dk nemlig Mikkel Munch-Fals fra filmprogrammet’DR2 Premiere’ som ’Årets mandlige tv-vært’.

Nynne Bjerre, der første gang lod sig vise som ’Deadline’-værtden 3. september 2005, vandt kvindernes afstemning med 23 procentaf de i alt 2.845 afgivne stemmer. DR satte sig også påandenpladsen. Den gik nemlig til Lise Rønne, der på fredag dukkerop igen som vært for ’X Factor’ på DR1, men som i årets løb ogsåhar været vært på ’Aftenshowet’.

"Troværdig og vidende"

I nogle af begrundelserne for at kåre Nynne Bjerre Christensensom årets bedste kvindelige vært, hedder det blandt andet, at hun”udstråler imødekommenhed og venlighed, samtidig med at hun har sinfaglige baggrundsviden med sig”, mens andre kalder hende ”troværdigog vidende”.

Nynne Bjerre er uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole og haren MA i European Studies fra King’s College London, University ofLondon. Derudover er hun lidt af en eventyrer, som blandt andet hardeltaget i ekspeditioner i Grønland, herunder’Danmark-ekspeditionen’.

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter