Nyt radioprogram med Adam Duvå Hall

Fra på søndag kl. 10 er Adam Duvå Hall vært for to timers let tilgængeligt, svært forklarligt familieradio. Navnet er Blegt & Mirakler.

Adam Duvå Hall er vært ved P3 Guld (Foto: Agnete Schlichtkrull © Type 1)

Fra på søndag kl. 10 er Adam Duvå Hall vært for to timers lettilgængeligt, svært forklarligt familieradio. Navnet er Blegt &Mirakler.

Blegt & mirakler....Udtrykket er hentet fra billard, ogværten vil vide, at:

- Når to hvide ball’er rammer hinanden er det blegt. Hvis deogså vælter kegler, har vi miraklet, forklarer Adam.

Hver søndag tager Adam chancen med en håndfuldlydbidder og blandet musik, og håber, at det bliver blegt og måsketilmed kaster et par radiomirakler af sig.

Rock ogginok simsalabim

Det erikke helt nemt at forklare konceptet for det nye program. Men Adamlover at tage lytterne med i radioarkiverne efter gyldne genhør ogservere løjerlige bidder fra hengemte filmsekvenser af vekslendelødighed.  

- Det bliver rock og ogginok og simsalabim,søforklarer Adam.

Musikken leveres blandt andet af Pjerrot, AnneLinnet og britiske 60’er tv-serier. Og hvis der sidder nogen vedhøjttalerne, som ligger inde med en lækker lydsnas, der bør delesmed alverden, er Adam også klar til at tage imod.

- Men det skal være materiale, der har enhistorie. Drømmer man om at få sin demo spillet på radioen ellerfifler med satire i sin fritid, er det altså ikke hos mig, man fårdet offentliggjort, pointerer værten bestemt.

Blegt & Mirakler kan fremover høreshver søndag på P3 kl. 10-12.

FacebookTwitter