Nyt udslip fra Tjenesten på P3

Tjenesten har netop udgivet cd'en "Vi har en beostær, der siger noget andet". Fnis og grin med på Bettina, Hverdags-Fogh, Fordoms-Per, Negermor og mange andre kendisser fra Tjenesten.

Tjenesten har netop udgivet cd'en "Vi har en beostær, der sigernoget andet". Fnis og grin med på Bettina, Hverdags-Fogh,Fordoms-Per, Negermor og mange andre kendisser fra Tjenesten.

Den danske nationalradiofonis humorfabrik,Tjenesten på P3, har igennem mere end et år væreteneansvarlig for en tiltagende forplumring af æteren. Mangt enradiobølge er blevet korrumperet, og vital arbejdsro er blevetforpurret af ustoppelige latterkramper bevirket af denneuansvarlige brug af licenspenge.

Humor i radioen er ikke til at spøge med ogTjenesten På P3 har begået den mest utilgivelige forbrydelseaf dem alle: Man behøver kun at nævne Bettina, Hensyns-Henriette ogFordoms-Per for at mindes alle de øjeblikke, hvor al alvor måttevige pladsen for en latterlig fnisen. Og for at det ikke skal væreløgn så har Tjenesten nu samlet en EP med highlights fra de sidste6 måneders fortrædeligheder.

Bag disse fataliteter står blandt andreMarie Østerbye, Tobias Dybvad, Sebastian Dorset, CarstenEskelund og Vicki Berlin, og i løbet af udgivelsens samfulde38 minutter vil den forsvarsløse lytter blive konfronteret medkranke skæbner som Bettina, Hensyns-Henriette, Hverdags-Fogh,Neger-mor og Fordoms-Per.

Der er med andre ord særdeles god grund til atholde sig inde døre efter 30. januar – i behørig sikkerhedsafstandtil det seneste udslip fra Tjenesten på P3.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk