Optakt til VM-slutrunden

VM-slutrunden i fodbold er nu meget tæt på. I to optaktsudsendelser varmer DR-Sporten op til den kommende måneds fodboldfest, der absolut ikke bliver mindre af, at det danske landshold er blandt de 32 nationer, der skal kæmpe om titlen og trofæet.

VM-slutrunden i fodbold er nu meget tæt på. I tooptaktsudsendelser varmer DR-Sporten op til den kommende månedsfodboldfest, der absolut ikke bliver mindre af, at det danskelandshold er blandt de 32 nationer, der skal kæmpe om titlen ogtrofæet.

I hele juni måned vil verdens øjne være rettet mod Japan ogKorea, hvor historiens 17. verdensmesterskab i fodbold afholdes. DRSporten har lavet to optaktsudsendelser, hvor nogle af de udvalgtelandsholdsspillere samt landstrænerteamet M&M, træner MortenOlsen og assistenttræner Michael Laudrup får sig en snak med ClausBorre om den kommende slutrunde.

SpillerneI det første af optaktsprogrammerne 16.maj ser DR Sportens Claus Borre sammen med landsholdsspillere istudiet frem mod årets altoverskyggende sportsbegivenhed:VM-slutrunden i fodbold. Udover at fokusere på det danske hold ogde danske profiler, har DR Sportens fodboldekspert, den tidligerekrumtap på landsholdet Jes Høgh, besøgt et par af Danmarksmodstandere i den indledende pulje.

Trænerne

Sammen med landsholdsspilleren Stig Tøfting og tidligerelandstræner Sepp Piontek, er den yderst veloplagte landstrænerMorten Olsen sat stævne i TV-Byens studie 1 til en snak om VM ifodbold. Udover lidt hyggelig nostalgi om gamle dage pålandsholdet, byder optaktsudsendelsen også på analyser af denkommende VM-slutrunde i Japan og Korea.

Facebook
Twitter