P1 Business med Troels Holch Povlsen

Det er ikke ofte, han giver interviews til pressen, men Skærtorsdag stiller direktør for Bestseller-koncernen, Troels Holch Povlsen, op til en times interview hos Solveig Bjørnestad i ’P1 Business Special’.

Solveig Bjørnestad inviterer erhvervslivets topchefer til debat i P1 nye erhvervsmagasin, P1 Business. (Foto: Agnete Schlichtkrull © Type 1)

Det er ikke ofte, han giver interviews til pressen, menSkærtorsdag stiller direktør for Bestseller-koncernen, Troels HolchPovlsen, op til en times interview hos Solveig Bjørnestad i ’P1Business Special’.

Troels Holch Povlsen er en af Danmarks mestbetydningsfulde erhvervsmænd. Han står bag Bestseller-koncernen,som er den største succes inden for dansk modetøj nogensinde. I dagdesigner, udvikler, markedsfører og sælger mere end 13.000medarbejdere Bestsellers mærker på verdensplan. Solveig Bjørnestadmøder den diskrete forretningsmand i en times eksklusivt interview5. april kl. 13 på P1.

Bestseller fra begyndelse tilMohammed-krise

I denne P1 Business 'Special' søger Solveig Bjørnestad svar på,hvordan det er gået til, at en enkelt butik startet i Ringkøbing i1975 har vokset sig til et verdensomspændende selskab.

Bestseller A/S har i dag kontorer og butikker i 27 lande iEuropa, Mellemøsten og Asien. Lande med vidt forskellige religionerog vidt forskellige levevilkår.

Erhvervsmanden Troels Holch Povlsen er nærmest rejsendeambassadør for sit firma og befandt sig faktisk i Mellemøsten, daMuhammed-krisen var på sit højeste. Hvordan ser Troels HolchPovlsen på krisen? Hvordan er det i det hele taget at driveforretning i Mellemøsten, mens der er krig? Hvordan begår man sig ilande, som har helt anderledes politiske vilkår - fx Kina?

Hvad mener han er ’code of conduct’ - altså det at begå siganstændigt på andre vilkår og med andre religioner? Og harerhvervslivet en rolle ud over at skabe gevinst for ejerne? Ogsåude i verden?

Lytterne kan få svarerne på disse, og mangeandre, spørgsmål i P1 Business Special torsdag 5. april kl.13.03 på P1. Sendes også lørdag 7. april kl. 13.05.

Læs mere om P1Business her.

Facebook
Twitter