P3 rykker ud i sommerlandet

Med Anders Lund Madsen, Signe Lindkvist og Anders Breinholt som hovedrolleindehaverne i ’De Sprøde Heste’, vil der være Morten Korch-idyl i æteren, når P3 forlader Radiohuset og drager ud i sommerlandet fra mandag 21. juni kl. 9.00.

  • Anders Lund Madsen, Anders Breinholt og Signe Lindkvist (Foto: Agnete Schlichtkrull © Type 1)
  • Anders Lund Madsen, Anders Breinholt og Signe Lindkvist (Foto: Agnete Schlichtkrull © Type 1)
  • Anders Breinholt (Foto: Agnete Schlichtkrull © Type 1)
1 / 3

Med Anders Lund Madsen, Signe Lindkvist og Anders Breinholt somhovedrolleindehaverne i ’De Sprøde Heste’, vil der være MortenKorch-idyl i æteren, når P3 forlader Radiohuset og drager ud isommerlandet fra mandag 21. juni kl. 9.00.

En hvilepuls over 60 er bandlyst, når P3’s nyesommerprogram ’De Sprøde Heste’ rejser Danmark tyndt fra mandag21.juni og syv uger frem. Værterne er Anders Lund Madsen, SigneLindkvist og Anders Breinholt, og deres erklærede mål er at skabehygge og idyl i æteren - stærkt inspireret af Morten Korch. Måleter først nået, når lytterne lægger sig på stranden med øl ikøletasten, læner sig tilbage i kontorstolen og slår benene op påskrivebordet eller ganske enkelt vælger at dandere den i ren ogskær begejstring over at have ferie:

- Vores fornemste opgave er at hensættelytterne i en stemning af velbehag og afslappethed -fornemmelsen afsommerferie skal emme ud af radioen. Hvis vi har et budskab tillytterne, må det være: Tag det roligt - værterne holder ogsåferie!, siger Anders Lund Madsen.

Intet er planlagt - fra Bornholm tilSkagen

’De Sprøde Heste’ sendes live på P3 allehverdage kl. 9-12 i perioden 21. juni til 6. august. Turen starteri hjertet af København, hvor Ørstedsparken danner de grønne rammerfor sommerløjerne.   Ugen efter går turen til Hestetorvet iRoskilde, hvor ugen kulminerer med to dages campingradio fra åretsRoskilde Festival. Dernæst går turen fra Danmarks ferie-ø Bornholmtil Ballen Badehotel på Samsø, fra Sydfyn til Skagen og turenfinder sin store afslutning på Skanderborg Festival, der i årfejrer 25 års jubilæum.

I løbet af turen vil ’De Sprøde Heste’ mødedanskerne, der hvor de befinder sig i sommerlandet. Der vil blivedystet i regional paratviden, hvor lytterne har mulighed for atvinde et kro-ophold i de områder, som ’De Sprøde Heste’ besøger iløbet af sommerferien.  Et hav af gæster med noget på sommerhjertetvil lægge vejen forbi programmet, men ellers er intet planlagt:

- Vi har helt bevidst valgt ikke at havefastlagte elementer i programfladen. Måske står regnen ned ilårtykke stråler på Bornholm, måske vinder Danmark EM i fodbold ien euforisk eksplosion af rød-hvide farver, eller også har denlokale bager valgt at uddele gratis kager i et momentant anfald afsommerkådhed. Vi ønsker at indfange sommeratmosfæren i det øjeblik,hvor den opstår - ikke at være låst fast af stressede skemaer ogberammede koncepter, siger den ene tredjedel af ’De Sprøde Heste’,Anders Breinholt.

Lystbetonet radio

At Madsen, Lindkvist og Breinholt er blevetsplejset sammen til ’De Sprøde Heste’ er langt fra nogentilfældighed. De tre værter er ikke bragt sammen, fordi DR har bedtdem om det, eller fordi de ønsker at tjene en ekstra skilling isommerferien. De gør det ganske enkelt, fordi de har lyst tildet:

-

 Ikke alene har vi en stor fagligrespekt for hinanden, vi er også rigtige venner! Samtidig er vi eralle tre arbejdsnarkomaner, der har svært ved at drive den af, nårvi har ferie. Derfor er opgaven som værter for ’De Sprøde Heste’ enideel sommertjans - vi rejser rundt i ferielandet, vi har noget attage os til, og vi gør det sammen med folk vi holder af. Vi er godtnok på arbejde, men det lugter altså langt væk af ferie! Det trorjeg vil smitte af på lytterne, slutter den kvindeligehovedrolleindehaver i ’De Sprøde Heste’, Signe Lindkvist.

Facebook
Twitter