’P6 BEAT Rocker Koncerthuset’ er klar med endeligt program

Det endelige program til ’P6 BEAT Rocker Koncerthuset’ lørdag den 19. januar er nu klar. Lydmor og Peter Sommer er de sidste af i alt otte stærke navne på plakaten, og P6 BEAT sender hele showet i radioen.

  • Her ses Velvet Volume fra januar i år, da P6 Beat rockede Koncerthuset. (Foto: Agnete Schlichtkrull)
  • P6 BEAT rocker Koncerthuset igen lørdag den 19. januar 2019. (© DR)
1 / 2

Det tog kun 20 minutter at sælge billetterne til ’P6 BEAT Rocker Koncerthuset 2019’, og nu er det fulde program for den sidste udgave af ’P6 BEAT Rocker Koncerthuset 2019’ helt klar.

Radiolyttere og gæsterne i den udsolgte koncertsal kan lørdag den 19. januar 2019 glæde sig til, at Peter Sommer og Lydmor som de sidste navne nu er tilføjet programmet. Peter Sommer har i mere end et årti markeret sig med sin lyriske åbenhjertighed og færdes scenevant på trægulve i smukke koncertsale. Lydmor er en af de mest interessante soloartister på den danske musikscene lige nu, og med en karriere der allerede har fundet vej ud over de danske grænser, har hun især fået opmærksomhed med sine eksplosive liveoptrædener.

Arrangementet bliver igen i år en aften, hvor publikum og lytterne sammen kan opleve alle de optrædende kunstnere i korte intense liveshows, der både vil spille DR Koncerthusets koncertsal og foyer op. Showet bliver i år præsenteret af alle P6 BEATs værter som konferencierer.

”Det bliver en demonstration af, hvad virkelig fed livemusik kan. For en musikelsker er det virkelig dejligt at opleve, at man deler passionen med andre. Det er de oplevelser der gør, at man kan leve på sådan en aften hele året,” siger vært på ’Musiktjenesten’ på P6 BEAT, Rune Hedeman.Hele showet sendes på P6 BEAT Sidder man derhjemme, kan man tænde for P6 BEAT, hvor man kan få hele oplevelsen med, når P6 BEAT sender seks timers radio fra DR Koncerthuset med alle de optrædendes livemusik og reportager foran og bag scenerne. Om årets arrangement siger radiovært på ’Den Første Gang’ på P6 BEAT Camilla Jane Lea: ”’P6 BEAT Rocker Koncerthuset’ er en hyldest til den fælles passion for musik, som værterne deler med landets mest dedikerede radiolyttere, og igen i år bliver det vores fornemmeste opgave at marinere både lytterne og publikum i den allerfedeste beat-stemning – hver og én, hele aftenen.” ’P6 BEAT Rocker Koncerthuset’ blev udsolgt på bare 20 minutter, men i december og januar er det muligt at vinde billetter til showet på P6 BEAT. ’P6 BEAT Rocker Koncerthuset 2019’ kan i alt præsentere otte veloplagte acts, der vil levere alt fra dybtfølt singer-songwriter-guitar til hårdtslående metal. Fra årets øvrige line-up kan blandt andre nævnes de norske energibomber Kakkmaddafakka, de danske støjrock-pionerer Speaker Bite Me, og den succesfulde københavnske metalkvartet Slægt.Det samlede line-up til P6 BEAT Rocker Koncerthuset 2019 er: • Kakkmaddafakka (NO) • Speaker Bite Me • Sterling • Slægt • Fribytterdrømme • CHINAH • Lydmor • Peter Sommer

    Mere fra dr.dk

    Facebook
    Twitter