På sporet af slægten - arbejdsbog til slægtsforskning

Har du tænkt på, hvem dine forfædre og formødre var? Hvad de hed, hvor de boede, og hvordan deres liv formede sig? Alle har en anetavle, der venter på at blive fyldt ud...

På sporet af slægten (© Type 1)

Har du tænkt på, hvem dine forfædre og formødre var? Hvad dehed, hvor de boede, og hvordan deres liv formede sig? Alle har enanetavle, der venter på at blive fyldt ud...

I forbindelse med en serie tv-programmer påDanmarks Radio udgiver DR Multimedie bogen På Sporet af Slægten– arbejdsbog til slægtsforskning.

Bogen er skrevet af Charlotte S. H. Jensen oghenvender sig både til dem, der har kendskab til slægtsforskning ogtil nybegynderen.

Landets mange arkiver bugner af materiale, somslægtsforskere kan udnytte. Med bogen lærer man at bruge arkiverne,sådan at man kan finde frem til fascinerende og spændende viden omsine forfædre og deres levevis. Hurtig vil du opdage, at der medslægtsforskning åbner sig en verden, der kan give en fascinerendeindsigt i din slægt.

Alle har en anetavle, der venter på at blivefyldt ud. Med denne arbejdsbog står man med det bedste grundlag forat komme i gang.

Kan købes i boghandlen, pris 199 kr.