Påskequiz på P4 med Karlo Staunskær

I påskedagene inviterer Karlo Staunskær lytterne til at fortælle historier og gætte med i quizzen Find fem fejl i Finns familie.

  • Karlo Staunskær er vært i P4's påskequiz. (Foto: Niels Åge Skovbo/Fokus © Type 1)
  • Karlo Staunskær er vært i P4's påske-quiz. (Foto: Niels Åge Skovbo/Fokus © Type 1)
1 / 2

I påskedagene inviterer Karlo Staunskær lytterne til at fortællehistorier og gætte med i quizzen Find fem fejl i Finns familie.

Traditionen tro byder P4 på quiz for helefamilien i påsken. Karlo Staunskær sidder bag mikrofonen, og hanvil både quizze og bytte historier med lytterne! Det hele garneresmed musikalske hits fra de sidste 40 år.

Alle, der kommer igennem til studiet, skalfortælle en sjov, spændende eller på anden måde bemærkelsesværdigpåskeoplevelse, de har haft. Karlo Staunskær kvitterer så med atlæse et afsnit fra sin nye føljeton ’Finns familie’. I hvert afsniter der fem faktuelle fejl, som lytteren skal identificere for at fåen præmie.

Historien om Finns familie

Finn er50 år, overlærer og bor i Åbyhøj ved Århus sammen med sin koneYvonne. Finn er tilfreds med sit liv, bare der ikke sker for megeti det! Yvonne har kastet sin kærlighed på alt det okkulte, der eroppe i tiden, så hun pendulerer sig gennem tilværelsen. Deresdatter Linda er 26 år og gift med Kurt, som arbejder på EkstraBladets Jyllandsredaktion. Sammen har de sønnen Lille Mads.

Disse mennesker prøver heltemodigt at kommehelskindet gennem påsken. Men det er alt andet end let at leve optil løfterne om en fredelig og hyggelig påske. Ikke mindst fordiogså Finns far, Gamle Ole, er på besøg fra plejehjemmet iSønderjylland...

  • P4Helt fri- quiz og sjov med Karlo StaunskærSkærtorsdag 17. april kl. 10.03-12.00Langfredag 18. april kl. 10.03-12.002. påskedag 21. april kl. 10.03-12.00Telefonnummeret til quizzen offentliggøres i begyndelsen afhver udsendelse.

FacebookTwitter