Peter Lund Madsen - alias Hjernemadsen - i Rummet

Portugisisk fado-musik og fransk musette er ikke, hvad man forbinder med hjerneforskeren og tv-mennesket Peter Lund Madsen - men det hænger sammen. Hjernemadsen er gæst i P2's Rummet, hvor man også kan høre nogle af hans nyskrevne ’Hjernesange’.

Peter Lund Madsen (Foto: Bjarne Bergius Hermansen © Type 1)

Portugisisk fado-musik og fransk musette er ikke, hvad manforbinder med hjerneforskeren og tv-mennesket Peter Lund Madsen -men det hænger sammen. Hjernemadsen er gæst i P2's Rummet, hvor manogså kan høre nogle af hans nyskrevne ’Hjernesange’.

Rummet får på tirsdag besøg af læge og hjerneforsker Peter LundMadsen - af mange kendt som Hjernemadsen og p.t. aktuel itv-programmerne ’Sjælen på vrangen’. Hvad mange måske ikke ved er,at Peter Lund Madsen også er en passioneret musikelsker med hangtil bl.a. portugisisk fado-musik og fransk musette.

Peter Lund Madsen har desuden skrevet teksterne til en rækkespritnye hjernesange sat i musik af ex-Gangway-musikeren HenrikBalling. Hjernesangene udkommer først til efteråret, men der vilblive mulighed for at smuglytte til nogle eksempler i Rummet.

I samtalen med Svend Rastrup Andersen kommer Peter Lund Madsenbl.a. også rundt om begrebet ’Den store sommer’ – alt garneret medfado, musette og anden yndlingsmusik.

Rummet

Rummet på P2 er et program, hvor engæst kigger forbi med sin yndlingsmusik i bagagen. Svend RastrupAndersen er vært i Rummet, og han befinder sig i et studie iRadiohuset, hvor der er kaffe på kanden, mahognimøbler og højt tilloftet. Der er en ny gæst hver uge.