Pige overbord - komedie med Goldie Hawn

Mand overbord, hjælp, stop, nåh nej ...

Mand overbord, hjælp, stop, nåh nej...

Først falder de begge overbord. Og så falderde i hinandens arme - skulle man tro. Men så enkelt går det ikke idenne romantiske komedie af manden bag "Pretty Woman", GarryMarshall. For nok danner Goldie Hawn og Kurt Russell par i detvirkelige liv, men i "Pige overbord" tårner modsætninger ogforhindringer sig op og stiller sig i vejen for de ømme følelser. Iførste omgang.

Goldie Hawn er i starten nærmest ukendelig irollen som forgyldt Goldie - den stenri­ge, tyranniske Joanna, derkeder sig bravt på sin lyst-yacht og på det groveste forulemperKurt Russells brave tømrer Dean.

Men han får sin hævn. Efter at være faldetoverbord og reddet op fra havdybderne kan Joanna ikke længerehuske, hvem hun er, og hendes ægtemand er lettet over at slippe afmed hende. I stedet gør Dean krav på hende: hun skal passe hansfire uvorne drenge og sætte hans skovhytte i stand. Den har ikke iumindelige tider mærket en kærlig kvinde­hånd. Her er noget at rivei for en rask husmor-erstatning!

To slags Goldie

Efter sin første forfærdelse vokser Joanna medopgaven. Hvad der ligner et helvede på jord, forvandler hun tilnoget nær et familieparadis. Og de fjendtlige følelser mellemlystyacht-striglen og den grove tømrer viger for ganske anderledesblide fornemmelser.

I "Pige overbord" får man altså Goldie Hawn ito versioner: som snobbet society-gås, der kniber øjnene sammen ogtaler distinkt og snobbet - og som den friske og ligetilamerikanske kvinde, man kender hende som. Garry Marshall holderspøgen kørende med sin sædvanlige professionalisme og evne til atlade bifigurer skabe variation i historien.

Originaltitel: Overboard

Facebook
Twitter