Prædikanten - Camilla Läckberg-krimi i to afsnit

I december måned viste DR1 krimi-miniserien ’Isprinsessen’, der byggede på en roman af den populære svenske krimiforfatter Camilla Läckberg. Nu blænder DR1 op for efterfølgeren ’Prædikanten’.

I december måned viste DR1 krimi-miniserien ’Isprinsessen’, derbyggede på en roman af den populære svenske krimiforfatter CamillaLäckberg. Nu blænder DR1 op for efterfølgeren ’Prædikanten’.

I krimiserien ’Isprinsessen’ efterforskede forfatteren EricaFalck og politimanden Patrik Hedström mordet på Ericasbarndomsveninde. Nu byder DR1 på dansk tv-premiere på efterfølgeren’Prædikanten’, hvor Erica Falck og Patrik Hedström atter må opklareen grusom mordsag i den lille svenske by Fjällbacka.

En ung kvinde findes død i en kløft uden for Fjällbacka. Underliget finder politiet skeletterne af to kvinder, der har væretsavnet siden 70’erne. Pludselig står den lille politistation medtre uopklarede kvindemord.

Frustrationer

Den opblæste og uduelige kommissær Bertil Mellberg lederefterforskningen. I hvert fald på papiret. For i praksis er det denanderledes kompetente politimand Patrik Hedström, der står foropklaringsarbejdet. Imens går Patriks højgravide kæreste,forfatteren Erica Falck, rundt derhjemme, frustreret over, at hunikke kan hjælpe med at efterforske den makabre sag.

Frustrationerne vokser også på den lille politistation - ikkemindst, da yderligere en ung kvinde meldes savnet. Hvem står bag debestialske mord? Og hvilken rolle spiller den berygtede prædikantHult og hans hemmelighedsfulde familie?

’Prædikanten’, der er fra 2007, er produceret af SVT og byggerpå Camilla Läckbergs roman af samme navn. Rollerne som Erica Falckog Patrik Hedström spilles af Elisabet Carlsson og NiklasHjulström. Serien er instrueret af Jonas Grimås efter manuskript afBjörn Gunnarsson, Jonas Grimås og Linda Ung.

Serien vises over to søndage. Første del sendes den 5. april kl.20.00.

Originaltitel: Predikanten.

Facebook
Twitter