Julemusik i bedste sendetid: 'DR's Store Juleshow' og 'Fællessang synger julen ind'

Tine Gøtzsche og Rasmus Botoft står i spidsen for 'DR's Store Juleshow', mens Johannes Langkilde og Katrine Muff finder de smukkeste julesange frem i 'Fællessang synger julen ind'.

Tine Gøtzsche og Rasmus Botoft er værter på 'DR's Store Juleshow'. (Foto: © (Foto: Agnete Schlichtkrull))

Julemusikken er i højsædet, når DR sender de to juleprogrammer 'DR's Store Juleshow' samt 'Fællessang synger julen ind' i december.

DR's Store Juleshow

Det traditionsrige DR-juleshow er tilbage den 16. december på DR1 og DRTV, hvor værterne Tine Gøtzsche og Rasmus Botoft indtager scenen. DR Symfoniorkestret står for smuk julemusik med et overflødighedshorn af dygtige, danske kunstnere.

- Det er, som om julen falder ekstra tidligt i år. Jeg glæder mig helt vildt til igen at stå på scenen med det ærefrygtindgydende symfoniorkester, oven i købet sammen med Rasmus Botoft. Jeg behøver ikke flere gaver i år, siger Tine Gøtzsche.

Optrædende kunstere er blandt andre Dopha, Fallulah og Emma Sehested Høeg. Jacob Aksglæde optræder også med sangen 'Suser hjem til julen', som er en dansk version af den populære julesang 'Driving Home for Christmas' af Chris Rea. Efter at have spurgt Chris Rea om lov i et år, har Jacob Aksglæde fået lov at oversætte sangen til dansk.

Showet optages den 9. december i DR Koncerthuset, og der er få billetter tilbage på DR Koncerthusets hjemmeside.

Fællessang synger julen ind

Katrine Muff og Johannes Langkilde fyrer op for en underholdende og hyggelig aften i julens, fællesskabets og fællessangens tegn, når de synger julen ind i DR Koncerthuset sammen med en masse dygtige kunstnere og publikum.

Værterne tager os omkring en bred vifte af julens elskede sange, hvor der både er de traditionsrige og nyere sange på programmet. Blandt andre kommer Malte Ebert og Katinka forbi, mens både værter og et kor på 250 dygtige sangere vil synge for på flere sange.

Showet sendes på DR1 den 2. december og optages i DR Koncerthuset den 19. november. Læs mere om showet og billetsalg her.

Katrine Muff og Johannes Langkilde finder de smukkeste julesange frem. (Foto: © Agnete Schlichtkrull)

DR sender i år flere julekalendere på DRTV og mange flere julefilm end nogensinde før. Læs mere om hele DR's store juleprogram nedenfor.