Kalle Thesbjerg overtager designtjansen i ’I hus til halsen’

Når 12. sæson af ’I hus til halsen’ sendes i starten af 2024, bliver det med en ny vært og designer ombord. Kalle Thesbjerg overtager Søren Vesters rolle i programmet, når næste års huse skal gøres klar til et salg.

Kalle Thesbjerg overtager designtjansen i ’I hus til halsen’ (Foto: © Søren Hald)

’I hus til halsen’ har sæson efter sæson hjulpet familier i klemte situationer, hvor et hussalg nærmest har virket utopisk. I programmet hjælper tre eksperter familier med at gøre alt, hvad de kan for at huset sælges og familierne kan komme videre i livet.

Nu er der ekspertrokade til den kommende sæson, hvor Kalle Thesbjerg overtager Søren Vesters kreative eksperttjans.

- Søren Vester har ønsket at stoppe med ’I hus til halsen’ og bruge mere tid med familien og egen have. Det respekterer vi selvfølgelig og takker for de mange år. Derfor har vi nu været ude og lede efter en ny kreativ ildsjæl og vært til programmet. Valget er faldet på Kalle Thesbjerg, som er fuld af gode indretningsideer, men samtidig også har en lune og omsorg, som passer godt til lige netop vores program, siger Anna Askov, som er redaktør på DR og ’I hus til halsen’.

Ejendomsmægler Line Franck og tømreren Dennis Lindequist fortsætter på ekspertholdet, når optagelserne starter snart, og måske kommer Søren Vester forbi i løbet af sæsonen og giver et nap med.

- Vi har store forventninger til den nye sæson. Vi vil have endnu mere fokus på fællesskabet og det at mobilisere naboer, venner og lokalsamfundet, så det ikke kun er de tre eksperter som hjælper familierne, men at der løftes i fællesskab med alt lige fra malerarbejde til kagebagning, fortæller Anna Askov.

Glæder sig til den nye rolle

Kalle Thesbjerg glæder sig til værtsrollen, som den kreative ekspert og vært.

- Jeg glæder mig helt vildt til at lave ’I hus til halsen’. Jeg elsker at lave TV, og at få lov til at tage stafetten videre fra Søren og blive en del af hele ’I hus til halsen’-familien er virkelig noget, jeg er stolt over. Jeg har snart 30 års erfaring med at designe, indrette og finde på, og med Line, Dennis og hele holdet i ryggen føler jeg mig helt tryg i at overtage designdelen og værtsrollen. Jeg er sikker på, at vi får gjort en masse mennesker glade, både dem der skal have solgt deres hus og dem hjemme i stuerne, siger Kalle Thesbjerg.