Ny iværksætterpodcast: 'I kløerne på'

Samtidig med, at en ny sæson af 'Løvens Hule' ruller over skærmen torsdag den 5. januar, udbygger DR iværksætteruniverset med en ny podcast i DR Lyd med journalist Morten Resen som vært. Podcasten hedder 'I kløerne på', og her skal han hver uge nørde iværksætteri med løverne Anne Stampe Olesen, Christian Arnstedt, Louise Herping Ellegaard, Jesper Buch med flere.

  • ’I kløerne på’ er en ny podcast, der tager afsæt i ’Løvens Hule’. (© Grafik: DR.)
  • Morten Resen har besøg af løve Christian Arnstedt i det andet program i sin podcast. (Foto: © Astrid Bruun Bonnén.)
1 / 2

DR vil gerne fordybe sig endnu mere i iværksætteri og give mere plads til hver enkelt løve i den ny podcast ’I kløerne på’.

Over ni afsnit får værten Morten Resen besøg af en eller flere løver hver uge, som sammen med ham vil dykke ned i den gode pitch, investeringscases og gode råd til iværksætterdrømmere.

Efter 15 år væk fra DR har Morten Resen valgt at takke ja til denne podcast, da han brænder for at fortælle om både de gode og dårlige sider af at være iværksætter, og så er han en stor fan af løverne:

- Siden jeg stoppede som TV-vært i 2016 for at stifte min egen virksomhed, er jeg løbende blevet spurgt, om jeg ville lave radio og TV igen - også på DR. Som alt fra vært til chef. Men jeg har stædigt holdt fast i, at det ville jeg altså ikke. Lige indtil ideen om denne podcast dukkede op. For lige dén gad jeg ret godt lave. Og nu hvor vi er i gang, så føles det godt at sige noget i en DR-mikrofon igen, selv efter 15 år, siger vært for 'I kløerne på' Morten Resen.

Flere nuancer med

Hos DR er man begejstret for, at podcastformatet kan nuancere og præcisere løvernes faglighed endnu mere, og at seerne også selv kan få nogle råd med på vejen.

- Vi har længe ønsket at nørde iværksætteri i endnu højere grad. Derfor synes vi også at podcastformatet er det helt rigtige til at give mere tid til hver løve til at dykke ned i deres bevæggrunde for at vælge eller fravælge forskellige investeringer og give gode råd videre til alle de danskere, som selv har en iværksætterdrøm i maven, siger Anna Askov, der er redaktør på ’I kløerne på’.

Det første afsnit bliver med den nye løve Anne Stampe Olesen. Derefter følger Christian Arnstedt, Louise Herping Ellegaard, Jesper Buch med flere. Man kan hver torsdag - fra 5. januar - høre et afsnit af ’I kløerne på ’ på DR Lyd.