Nyt P4-lørdagsprogram: 'Det store talkshow' med Cecilie Hother og David Mandel

Fra lørdag den 11. marts inviterer det nye værtspar på P4 Cecilie Hother og David Mandel lytterne ind til to timers åbenhjertige samtaler med kendte danskere. 'Det store talkshow' kommer hver lørdag fra klokken 14-16 på P4.

  • Cecilie Hother og David Mandel er værter på 'Det store talkshow' på P4. (Foto: © Kim Dang Trong)
  • Cecilie Hother og David Mandel er værter på 'Det store talkshow' på P4. (Foto: © Kim Dang Trong)
1 / 2

'Det store talkshow' er P4’s nye bud på lørdagshyggen. Her skal værterne Cecilie Hother og David Mandel forbinde de mest aktuelle, interessante, kendte danskere med lytterne på P4. Det bliver lørdage fuld af overraskende samtaler.

- Hos P4 interesserer vi os for det, som danskerne taler om og tænker på. Med 'Det store talkshow' har vi tiden til at fordybe os i de kendte danskere, som gæster os, og snakke om alt det, som vi lige nu er optaget af i Danmark, siger Ralf Richardt Strøbech, der er chef for musik hos DR.

Nyt værtspar

Med det nye P4-lørdagsprogram følger også et nyt værtspar. Det bliver et parløb mellem den radio-rutinerede David Mandel, som senest har lavet podcasten ’Farmænd’, og den tidligere vejrvært fra TV 2 og radio-novice Cecilie Hother. - Det helt særlige ved vores nye værtspar er, at de kan gøre tingene levende, så lytterne kan mærke samtalerne helt ude i stuerne. De er ikke kun gode til at snakke med de forskellige gæster i studiet, de kan også noget helt særligt med at engagere lytterne imens, så lytterne bliver aktive medlyttere, siger Ralf Richardt Strøbech.

Første udsendelse med 'Det store talkshow' er lørdag den 11. marts fra klokken 14.03-16.00 på P4 og DR Lyd. Derudover kommer der hver uge en særudgave af programmet på DR Lyd, der hedder 'Den store Podcast'.