Optagelserne til ’Bag enhver mand’ er i gang

Optagelserne til ny dramakomedie om køn, magt og kærlighed er netop gået i gang. Bag serien står det succesfulde makkerpar Julie Rudbæk & Jesper Zuschlag, der også står bag tv-serien '29' samt den aktuelle spillefilm 'Elsker dig for tiden'.

  • Sara Fanta Traore, Ann Eleonora Jørgensen, Jesper Zuschlag, Julie Rudbæk og Ari Alexander fra 'Bag enhver mand'. (Foto: © Henrik Ohsten, Drive Studios)
  • Skuespillere fra venstre: Hyo Cortzen, Julie Rudbæk, Sara Fanta Traore og Jesper Zuschlag, mens Jan Bastian Muñoz Marthinsen filmer. (Foto: © Henrik Ohsten, Drive Studios)
1 / 2

’Bag enhver mand’ handler om den erfarne og succesfulde køkkenchef Michael (Jesper Zuschlag), der pludselig må forsvare sin position, da den nye souschef Naja (Julie Rudbæk) vil modernisere hans restaurant og forsøger at vippe ham af pinden. Men hvem er villig til at gå længst for at få magten i restauranten, og er det i sidste ende, kvinder eller mænd, der har flest esser i ærmet på arbejdspladsen i 2023?

Hvem har magten?

Julie Rudbæk og Jesper Zuschlag både skriver, instruerer og spiller hovedrollerne i den aktuelle serie. Serien taler ind i de kønsproblematikker, der har fyldt i samfundsdebatten, men er også en serie, der vil diskutere magtens væsen. For er mænd og kvinder i virkelighed så forskellige, når først personlige ambitioner bliver vigtigere end fællesskabet?

Med restauranten som arena sætter serien det spørgsmål på spidsen i et arbejdsunivers, hvor de skjulte agendaer er mange og tingene sjældent er, som de ser ud til at være. Serien giver således et nuanceret bud på de universale magtkampe, der eksisterer mellem mænd og kvinder.

Medvirkende

På rollelisten ses desuden: Ann Eleonora Jørgensen, Lars Bom, Camilla Lau, Andreas Jebro, Kenneth M. Christensen, Ari Alexander, Sara Fanta Traore, Morten Brovn, Anders Brink Madsen, Eva Jin, Mathias Skov Rahbæk, Ditte Hansen, Frederik Cilius, Karoline Hamm, Bertram Bisgaard, Kasper Nielsen, Mathias Helt.

'Bag enhver mand' produceres af Drive Studios til DR.

  • 'Bag enhver mand' bliver sendt på DRTV og DR1 til efteråret 2023.