Presseinvitation: 'Troldehjertets Hemmelighed'

DR præsenterer ny familiefiktion – 'Troldehjertets Hemmelighed' den 16. marts fra klokken 9-12. Det vil foregå på Frilandsmuseet, hvor skuespillere, instruktør og forfatter vil være til stede og give interviews.

'Troldehjertets Hemmelighed' er en videreførelse af universeret fra DR’s julekalender i 2022 – 'Julehjertets Hemmelighed'. (Foto: © Grafik Kimb, Mastiff)

Den 16. marts fra klokken 9.00-12.00 præsenterer DR ny familiefiktion – 'Troldehjertets Hemmelighed'. Det vil foregå på Frilandsmuseet, hvor skuespillere, instruktør og forfatter vil være til stede og give interviews.

'Troldehjertets Hemmelighed' er en videreførelse af universet fra DR’s julekalender i 2022 – 'Julehjertets Hemmelighed'.

Det er dog ikke længere vinter i Lindestrup og nissen Rumle er gået i hi, mens midsommeren nærmer sig. Den 13-årige Karen bager kager på livet løs i sit lille bageri, mens en forlovelse mellem hendes fattige storebror Rasmus og den rige herregårdsdatter Marie Louise er det helt store samtaleemne i byen. En dag kommer en fremmed pige – Rebekka – til byen, hun er både vild og sjov, og hende og Karen bliver hurtigt venner. Kort tid efter dukker en mystisk mand ved navn Cornelius også op i byen. Han leder efter en trold, en trold han vil dræbe.

Følgende vil være tilgængelige på dagen:

Isak Celinder Faurholm – Godfred

Vigga Bro - Skovkonen

Ditte Ylva Olsen - Gudrun

Lise Baastrup – Miriam

Mia Lyhne - Rigmor

Rasmus Bruun Homburg – Cornelius

Lova Müller Rudolph – Rebekka

Sigurd Moe - Johannes

Karla Larsen Moltsen - Karen

Maximillian Henriques Hale - Rasmus

Esben Dalgaard - Erik

Jacob Bitsch – instruktør

Henriette Marienlund – Fiktionschef

Jesper Nicolaj Christensen – Hoverforfatter

Det vil være muligt at tage billeder af de medvirkende i de historiske omgivelser på Frilandsmuseet, hvor serien også er optaget.

Adresse: Kongevejen 100, 2800 Kongens Lyngby

Serien er på syv afsnit og har premiere den 31. marts på DRTV, hvor alle afsnit vil være tilgængelige, og på DR1 klokken 20.00 fra den 2. og frem til den 8. april.

Tilmelding:

Tilmelding til pressemødet sker ved at sende en mail til presse@dr.dk senest tirsdag den 14. marts klokken 14.00. Interviewønsker må gerne sendes med tilmelding. Det vil for de tilmeldte være muligt at se afsnit fra serien igennem på forkant.