DR kommer til Kulturmødet med fuld musik – og sender også 14 timer fra Mors

Der bliver rig mulighed for at møde nogle af dem, der står bag DR’s programmer ved Kulturmødet på Mors, hvor blandt andre også DR Pigekoret og vinderne af DR’s Karrierekanonen giver koncerter.

  • Vinderne USSEL (tv.) og Dillistone fra DR's Karrierekanonen 2022 giver koncert torsdag klokken 17.00 ved Kulturmødet. (Foto: Kirsten Ellebæk)
  • Ane Cortzen, der lige nu er programaktuel med 'Er der en arkitekt til stede' på DR2, er selv til stede på Kulturmødet på Mors, hvor hun fortæller om arbejdet med programserien. (Foto: Lars Bonde)
  • DR Pigekoret - med Phillip Faber som dirigent - giver koncert lørdag klokken 12.30 i Musikværket. (Foto: Kim Matthäi Leland)
1 / 3

Når Kulturmødet på Mors fra torsdag til lørdag i denne uge tager samtalerne og diskussionerne om kunst og kultur, blander DR sig i koret – endda bogstaveligt talt. Musikalsk kommer DR både med koncerter med DR Pigekoret og med årets vindere af DR Karrierekanonen: Dillistone og USSEL. Samtidig spreder DR Musikariet uhygge med ’ond børnemusik’ med bandet ’De Onde, og Hugorm optræder live med afsæt i forsanger Simon Kvamms medvirken i DR’s nye programserie ’Min Sang til Danmark’.

På Mors bliver der også rig lejlighed til at komme bag om andre af DR’s programmer netop nu, og såvel P1 som P4 sender direkte fra Kulturmødet alle dagene. På den måde har lyttere, der ikke selv kan være på øen i Limfjorden, chancen for at følge med i, hvad der bliver talt om og diskuteret.

Blandt de DR-programmer, der bliver sendt direkte fra Nykøbing Mors, er ’P1 Debat’, ’Kulturen på P1’, ’Klog på Sprog’ og ’4. division’ på P1 samt ’Take Off Live’ med bandet Hugorm fredag eftermiddag på P4. P4 Midt & Vest sender også sin ’P4 Eftermiddag’ torsdag og fredag fra Kulturmødet.

Oplagt sted at vise noget af det spændende

- Ved Kulturmødet på Mors deler kulturbranchen og politikere erfaringer med en masse kulturinteresserede, og det er et oplagt sted for DR at vise noget af det spændende, vi har gang i. Den anden vej rundt vil vi i DR også gerne skabe opmærksomhed om, hvad det er for nogle kulturpolitiske spørgsmål, der bliver diskuteret ved Kulturmødet torsdag, fredag og lørdag. Derfor er der udsigt til små 14 timers direkte radio fra Mors, forklarer redaktør Kåre Vedding Poulsen fra DR Kultur, Børn og Unge. Han har - i et ’sammenskudsgilde’ med DR’s afdelinger - skruet programmet sammen for DR’s tilstedeværelse på Kulturmødet. Det er gratis at deltage i alle arrangementer på Kulturmødet, så man kan bare møde op.