Presseinformation: ’Som et strejf af en dråbe – Danmark synger farvel til Kim Larsen’

I morgen, søndag den 7. oktober, afholder DR mindekoncerten ’Som et strejf af en dråbe – Danmark synger farvel til Kim Larsen’ på Rådhuspladsen i København. Mindekoncerten sendes direkte på DR1 og P4 fra klokken 19.30-21.00.

Foto: Peter Hove Olesen/DR © Type 2

Pressen har mulighed for at dække arrangementet. Akkreditering skal gå til Have Kommunikation, Kristina Sindberg, på kristina@have.dk, telefon 24860184. Der vil være muligheder for fotografer på afmærket område, samt mulighed for korte kommentarer fra artister.

Om mindekoncerten ’Som et strejf af en dråbe – Danmark synger farvel til Kim Larsen’

Hele Danmark inviteres til at synge med, når nationalskjalden Kim Larsen hyldes og mindes i morgen, søndag den 7. oktober – præcis en uge efter, han sov stille ind. Fællessangen på Rådhuspladsen i København bliver akkompagneret af en række kendte musikere, der præsenterer deres fortolkninger af nogle af Kim Larsens største sange.

’Som et strejf af en dråbe – Danmark synger farvel til Kim Larsen’ sendes direkte på DR1, DRTV og P4 klokken 19.30-21.00, men alle danskere inviteres også til at møde op på Rådhuspladen og synge med sammen med rækken af musikere.

Storskærme i Aalborg, Aarhus og Odense

I Aalborg, Aarhus og Odense kan danskere også mødes og synge sammen på Kim Larsens udødelige klassikere, når DR i samarbejde med lokale partnere opstiller storskærme centralt i byerne.

Det koster ikke noget at deltage til arrangementerne. På Rådhuspladsen vil der endvidere være storskærme placeret omkring pladsen, så mange har mulighed for at deltage.

Storskærmene bliver sat op her:

Aalborg: Musikkens Plads ved Musikkens Hus

Aarhus: Officerspladsen ved Musikhusparken

Odense: Flakhaven ved Rådhuset

Praktisk information, trafikomlægning mv. i forbindelse med mindekoncerten kan findes på hjemmesiden dr.dk/larsen.

Følgende kunstnere optræder til mindekoncerten:

Magtens Korridorer The Minds of 99 Love Shop Michael Falch Oh Land Mattias Kolstrup Caroline Henderson Carl Emil Petersen Mette Lindberg og Kira Skov Rasmus Walter Rasmus Nøhr Kwamie Liv Dorthe Gerlach DR Pigekoret

Vært: Mads Steffensen.