Presseinvitation: Børnenes MGP 2019

DR inviterer pressen til at dække Børnenes MGP 2019 lørdag den 2. marts klokken 20 i Jyske Bank Boxen i Herning. Pressen har også adgang til generalprøven fredag den 1. marts klokken 16.

Værterne Joakim Ingversen Linde og Silja Okking. (Foto: Betina Garcia)

Det er i år de to børneværter, Joakim Ingversen Linde og Silja Okking, der tager seere og 10.000 publikummer med, når vinderen af børnenes MGP 2019 skal findes i Jyske Bank Boxen i Herning lørdag den 2. marts.

Alle journalister og pressefotografer, der ønsker at dække begivenheden, skal være akkrediteret på forhånd. Ansøgning om akkreditering skal ske senest torsdag den 28. februar klokken 12 til DR Presse: presse@dr.dk.

I ansøgningen skal der oplyses navn og medie samt kontaktoplysninger på dem, der ønsker akkreditering til at dække MGP i Jyske Bank Boxen, Herning.

I ansøgningen skal der oplyses navn og medie samt kontaktoplysninger på dem, der ønsker akkreditering til at dække MGP i Jyske Bank Boxen, Herning. Herefter modtager alle akkrediterede journalister og pressefotografer yderligere oplysninger på mail om adgangsforhold m.v.

Pressen vil kunne dække showet den 2. marts klokken 20 og generalprøven den 1. marts klokken 15. Efter showet vil der være mulighed for interviews med MGP-deltagerne. Der vil ikke være presserum i Jyske Bank Boxen.

Læs mere om årets MGP-finalister her

dr.dk/ultra/mgp kan man læse mere om årets show, finalisterne, deres forberedelser, quizzer og meget mere.

Er man ekstra spændt på MGP, kan man på DR Ultra følge MGP-finalisterne på tæt hold alle fredage op til børne-MGP, når programserien ’Drømmen om MGP’ løber over skærmen.