Presseinvitation: Kom med på sidste optagedag til ’Den anden verden’

Pressen er velkommen, når de sidste optagelser til årets DR1-julekalender ’Den anden verden’ ryger i kassen torsdag den 30. juni på Egeskov Slot.

Kom med på den sidste optagedag til DR1's kommende julekalender 'Den anden verden'. (Foto: Carsten Andersen © Type 2)

Der bliver drysset med det magiske stjernestøv i ’Den anden verden’, der er den nye julekalender, børn og voksne kan nyde fra den 1. december i år.

I ’Den anden verden’ møder vi tvillingerne Sara og Anna på 15 år. De har begge en rolle i det lokale teaters juleforestilling; Anna er sufflør, mens Sara spiller hovedrollen.

Søstrene får travlt i december, hvis de skal nå at blive klar til forestillingen inden juleaften, men da Sara pludselig bliver draget ind i en eventyrverden beboet af en ond dronning, en charmerende prins, syv dværge og andre figurer og karakterer inspireret af Brødrene Grimms magiske univers, er der ikke længere klare skillelinjer mellem eventyr, teater og virkelighed.

Optagelserne har været i gang i flere måneder, men nu nærmer sidste optagedag sig, og det er den, pressen er velkommen til at overvære.

Kom med ind i eventyrverdenen

Det er den krinkelkrogede labyrint ved Egeskov Slot på Fyn, der danner baggrund for de scener, DR Fiktion optager den 30. juni. Dagens optagelser skal bruges i nogle af de sidste afsnit, og det er samtidig den sidste optagedag for produktionsholdet.

Scenen, pressen skal overvære, er mellem Sara og prinsen i eventyrverdenen. I scenen møder Sara endnu en gang sin drømmeprins, og sammen går de tur i slotshaven, som skal forestille at være en del af prinsens slot.

Efter indspilningerne er der mulighed for at interviewe de skuespillere, der er til stede på dagen.

Tilmelding er nødvendig og skal ske senest den 27. juni klokken 12.00 til Sofie Amalie Rasmussen på sras@dr.dk.

Foreløbigt program

Klokken 14.15: Pressen møder ved indgangen til Egeskov Slot.

Klokken 14.40-15.00: Pressen overværer optagelserne. Der er mulighed for at tage stillfotos og filme undervejs, og materialet må publiceres med det samme.

Klokken 15.05-15.30: Interview med skuespillerne.

Klokken 15.30-15.45: Interview med producent Andreas Hjortdal.

Facebook
Twitter