Presseinvitation til 'Broen IIII'

Søndagsdramaserien ’Broen IIII’ på DR1 vender tilbage med den sidste sæson.

Henrik Sabroe og Saga Norén vender tilbage i DR1s søndagsdramaserie ’Broen IIII’. (Foto: CARL SUNDBERG © Type 2)

Henrik Sabroe og Saga Norén vender tilbage i ’Broen IIII’, som bliver den sidste sæson af den dansk-svenske krimiserie. Saga og Henriks specielle relation sættes på en hård prøve, og endnu en gang vil hændelser fra fortiden dukke op – og når serien ender, er ingenting længere det samme for de to.

DR inviterer til pressemøde på ’Broen IIII'

Onsdag den 6. december klokken 14.15 til 16.00 inviterer DR til pressemøde for den danske presse i DR Byen, Emil Holms Kanal 20, København C.

Pressemødet finder sted i DR Koncerthusets restaurant, hvor der vil være mulighed for fotosession og individuelle interviews med både skuespillere og holdet bag.

Til stede vil være skuespillerne Thure Lindhardt, Sofia Helin, Sarah Boberg og Mikael Birkkjær. Desuden hovedforfatterne Camilla Ahlgren og Hans Rosenfeldt, instruktør Rumle Hammerich og producerne Bo Ehrhardt og Anders Landstöm, samt DRs generaldirektør Maria Rørbye Rønn, DR1's kanalchef Pil Gundelach Brandstrup og DRs kulturdirektør Tine Smedegaard Andersen.

Aftenen inden pressemødet, tirsdag den 5. december, er der gallapremiere på ’Broen IIII’ i Imperial i København, hvor de to første afsnit vil blive vist med introduktion af hovedrolleindehaverne Sofia Helin og Thure Lindhardt. Dørene åbner klokken 19.00, med start klokken 19.30.

Tilmelding er nødvendig til:

Sarah Cecilie Simone Hansen

Mail: sarh@dr.dk

SU: senest fredag den 1. december klokken 12.00.

Skriv gerne, hvem du ønsker at interviewe på pressemødet den 6. december, og om du ønsker at deltage i gallapremieren den 5. december.

Tak og på gensyn.