Presseinvitation til 'Herrens Veje' sæson 2

Søndagsdramaserien ’Herrens Veje’ vender tilbage på DR1 med anden sæson, og den danske presse inviteres til pressemøde den 4. september.

Herrens Veje II. Elisabeth (Ann Eleonora Jørgensen) og Johannes (Lars Mikkelsen). (© Type 1) (Foto: Tine Harden)

Halvandet år efter Augusts død forsøger en forandret familien Krogh at finde tilbage til livet. Men hvordan lever man videre, når man har mistet en elsket? Alle tackler sorgen og tabet på hver sin måde. Det lille, nye menneske i familien – Augusts og Emilies søn, Anton – er det lyspunkt, der binder dem sammen. Men der er også mange sår, der skal heles. Lige under overfladen lurer hemmeligheder og løgne, der truer med at splitte familien ad.

Anden sæson af 'Herrens Veje' er en dramatisk rejse mod lyset. Den handler om at vende tilbage til livet; at overvinde døden og forstå, at vi ikke er skabt til at hele os selv, vi er skabt til at hele hinanden.

Der er sæsonpremiere søndag den 14. oktober klokken 20.00 på DR1 og DRTV.

DR INVITERER TIL PRESSEMØDE PÅ 'HERRENS VEJE II'

Tirsdag den 4. september klokken 9.30 inviterer DR til pressemøde i Stenløse Kirke Adresse: Byvej 20, 3660 Stenløse

På pressemødet vises det første afsnit af 'Herrens Veje II', og titelsangen bliver opført live af sanger Claus Hempler. Herefter holdes fotosession i og uden for kirken, og efterfølgende vil der være mulighed for individuelle interviews i den tilstødende sognegård.

Til stede vil være skuespillerne Ann Eleonora Jørgensen, Simon Sears, Fanny Louise Bernth, Camilla Lau og Joen Højerslev. Fra holdet bag deltager hovedforfatter Adam Price, producent Camilla Hammerich og konceptuerende instruktør Kaspar Munk, og herudover sanger Claus Hempler samt komponist Fridolin Nordsø.

Tilmelding er nødvendig til:

Mail: sarh@dr.dk

SU: Senest torsdag den 30. august klokken 12.00

Husk ved tilmelding at skrive, hvem af de deltagende på pressemødet, du ønsker interviews med.

Du vil få en bekræftelse på mail, før du er endeligt tilmeldt, og her vil de sidste praktiske informationer også fremgå.

Tak og på gensyn.

Facebook
Twitter