Rock ’n’ Royal direkte fra Parken - på P4

7. maj kl. 19-23 sender P4 som den eneste radiostation direkte fra rockgaven til Frederik og Mary i Parken. Fra studiet kommenterer Steen Heinsen begivenhedernes gang, mens Ole Tøpholm er på pletten i Parken med interviews og stemningsrapporter.

De fire medlemmer af rockgruppen DAD (Foto: Capitol/EMI © Type 1)

7. maj kl. 19-23 sender P4 som den eneste radiostation direktefra rockgaven til Frederik og Mary i Parken. Fra studietkommenterer Steen Heinsen begivenhedernes gang, mens Ole Tøpholm erpå pletten i Parken med interviews og stemningsrapporter.

P4 sender som de eneste direkte radio fra Rock’n’ Royal i Parken. Det er Kronprins Frederiks egen idé med enroyal rockkoncert, og det er svært at forestille sig andet end, athan er tilfreds med programmet. Rock ’n’ Royal kan nemligpræsentere den absolutte top indenfor dansk rockmusik.

P3 sætter også sit præg på folkefesten. Frakl. 16-18 varmes der op til Rock'n'royal med den populærestudievært Morten Resen, der er på pletten med interviews med deoptrædende og stemningrapporter fra Parken. I P3'sformiddagsprogram 'Mig & Morten Resen', har lytterne ogsåmulighed for at vinde billetter til Rock'n'royal i ugen op tilarrangementet.

Blandt de danske bands der vil rocke lytterne,publikum og Frederik & Mary, er så solide navne som D-A-D,Sanne Salomonsen, Thomas Helmig, Safri Duo og Outlandish. Det erdog ikke kun dansk musik, som P4’s lyttere og de 40.000 tilskuerekan lytte til. Rock ’n’ Royal byder også på udenlandske navne,bl.a. kommer Brett Anderson, der er tidligere forsanger i Suede.Der kommer selvfølgelig også musik fra Mary Donaldsons del afverden. Rock ’n’ Royal har fået fingre i Powderfinger som p.t. erAustraliens største og mest populære liveband.

Udover den direkte transmission på P4 optagerP3 koncertbidder, der sendes forskudt i løbet af aftenen.

Koncerten er blevet til i et samarbejde mellemen række private virksomheder og Red Barnet. Overskuddet frabilletsalget går efter Kronprins Frederiks ønske til Red Barnetsarbejde.

Facebook
Twitter