Så har vi balladen på P4!

P4s nye lørdagsprogram - ’Så har vi balladen!’ - er 2 timers underholdning, der fokuserer på mænd og kvinder og kærlighedens mange udfordringer.

Dennis Johannesson og Monica Krog-Meyer. (Foto: © Bjarne Bergius Hermansen, Type 1)

Det er lørdag formiddag - hun og han skal nu enes om at lytte til det samme radioprogram - og ’Så har vi balladen!’: Han vil bygge, hun vil bage. Hun vil flette fingre, han vil se fodbold. Han skifter hjul, hun skifter tøj. Der er kærlighed i luften og børn på bagsædet. Parrene er trætte af hinanden, singlen er træt af sig selv. Der skal to til en tango, og to til terapi.

P4s nye formiddagsprogram ’Så har vi balladen!’ er 2 timers underholdning, der hver lørdag fokuserer på mænd og kvinder og kærlighedens mange udfordringer - med et glimt i øret og masser af ballade!

Værtspar er enige om det samme radioprogram

Og værterne Monica Krog-Meyer og Dennis Johannesson kan i hvert fald enes om én ting: De skal lave ’Så har vi balladen!’ hver lørdag på P4 kl. 10.00 fra 6. februar. Det nye lørdagsprogram kommer godt rundt i hjørnerne, og der er sandelig også brug for det, når han og hun skal finde ud af, hvor man skal på ferie, om det er ok at flirte eller at have hemmeligheder for hinanden. Der er nok at se til i parforholdet, men det er heller ikke let, når singlerne skal mødes, for hvordan skal den perfekte date være, og hvordan er det nu med nettet og kan man enes med den andens børn?

Erfaringer fra virkeligheden

Dronningen af singleland Michelle Hviid fortæller hver uge fra singlelivet, og på hjemmesiden www.dr.dk/balladen kan man følge med i, hvad parterapeuten mm. Cecilie Lolk Tommerup har af erfaringer fra sin praksis. Herudover er der hver uge quizz med det passende navn ’Partnerbytte’, og lørdagsprogrammet bliver naturligvis krydret med al den gode P4-musik.

Gode råd fra lytterne

’Så har vi balladen’ vil rigtig gerne høre, hvordan lytterne tackler udfordringerne i parforholdet eller som single. Lytterne kan komme i kontakt med programmet via sms - ballade (mellemrum) til 1212 (koster 1 kr oveni alm. SMS-takst) eller via email til balladen@dr.dk.

  • 'Så har vi balladen!', hver lørdag kl. 10-12 på P4 fra 6. februar

  • For mere info om ’Så har vi balladen!’ se www.dr.dk/balladen eller på Facebook HER