Sidste koncert i Danmark med Joan Baez bliver i DR Koncerthuset

Den amerikanske folksangerinde, sangskriver og aktivist Joan Baez spiller i DR Koncerthuset den 7. marts 2018.

Joan Baez giver sin sidste danske koncert i DR Koncerthuset. Det er 7. marts 2018. (Foto: PR foto © Type 2)

Den amerikanske folksangerinde, sangskriver og aktivist, Joan Baez, der bedst er kendt for sange som 'There But for Fortune', 'The Night They Drove Old Dixie Down' og 'Diamonds and Rust', takker af med nyt album, og spiller sin sidste koncert i Danmark i DRs smukke koncertsal på ’Fare Thee Well’-turneen.

Joan Baez er den legendariske kunstner og aktivist, der i år er blevet indlemmet i ’Rock and Roll Hall of Fame’. Baez har annonceret en omfattende 2018-turné i forbindelse med udgivelsen af et nyt studiealbum, som er hendes første siden 2008's ’Day After Tomorrow’.

Om turneen siger Baez selv: ”2018 bliver året, hvor jeg for sidste gang tager på egentlige turneer, så jeg glæder mig til både at spille numre fra mit nye album, som jeg er oprigtigt stolt af, og til at dele klassikerne fra mit repertoire med mit publikum over hele verden.”

Det nye album, som endnu ikke har fået en titel, er produceret af Joe Henry og udkommer verden over i slutningen af februar 2018.

Baez’ karriere har spredt sig over 50 år, hvor hun ubevidst introducerede Bob Dylan til verden i 1963, marcherede i front i Civil Rights-bevægelsen med Martin Luther King, inspirerede Vaclav Havel til at kæmpe for Tjekkiet, og fortsætter den dag i dag med at kæmpe for de sager hun støtter og tror på. Hun er modtager af mange æresbevisninger, herunder Recording Academy's Lifetime Achievement Award og Amnesty International's Ambassador of Conscience Award.

Læs mere på www.joanbaez.com

Læs interview fra Rolling Stone Magazine fra tidligere i år her