Søren Ryge bliver hyldet på Roskilde Festival

Søren Ryges popularitet giver ekko i flere generationer. Det ses på årets Roskilde Festival, hvor en gruppe unge har døbt deres lejr 'Viby Søren Ryge Camp'.

Søren Ryge er i haven - men nu er han også indirekte på Roskilde, hvor en flok unge har døbt en camp efter ham. (Foto: Bjarne Bergius Hermansen © Type 1)

Forestil dig, at du går rundt på en stor mark, der bugner af telte, flag og sammentrykte øldåser. Du leder måske efter nogen, du kender, eller en tom plet i skyggen, hvor du kan nyde en kold øl. Pludselig ser du en lejr, hvor beboerne har markeret deres territorium med flaget 'Viby Søren Ryge Camp'.

Det kan du komme ud for, hvis du deltager i Roskilde Festival 2011. En gruppe unge har på demokratisk vis bestemt, at deres lejr skal være en hyldest til Søren Ryge. I lejren er der en række leveregler, der skal overholdes, for at være tro mod Søren Ryges karakter. Man må for eksempel ikke bande og så længe, man har en pibe i hånden, må man kun tale sandt.

Ultimativ hæder

Søren Ryge selv har aldrig været på Roskilde Festival. Han har heller ikke planer om at deltage i år, men han glæder sig over, at han har fået en lejr opkaldt efter sig.

"Jeg er da meget beæret og rigtig glad. Jeg har aldrig været i tvivl om, at mange unge også ser mine programmer, men dette må da være den ultimative hæder," siger Søren Ryge.

DR er rigt repræsenteret på årets Roskilde Festival. P2, P3, P6 Beat, DR K, DR2 og sitet dr.dk/roskilde vil i løbet af de to uger sætte fokus på alt fra musikken på scenerne til stemningen i teltene.

Læs meget mere om kanalernes programmer her.

  Telfonnummer: 35202349   Afdeling: DR Kommunikation og Presse   Navn: Sofie Amalie Rasmussen   Titel: Journalist Anden kontaktperson Pressekontakt: Yderligere oplysninger

Facebook
Twitter