Sporløs (6:8)

Susan fra Vallensbæk ar næsten voksen, da hun fik at vide, at hun var adopteret. Hun har nu bedt Sporløs om hjælp til at finde sin biologiske familie. Line Baun Danielsen er vært, og Torben Schou er parat til at rejse verden rundt for at finde Susans familie.

Susan fra Vallensbæk ar næsten voksen, da hun fik at vide, athun var adopteret. Hun har nu bedt Sporløs om hjælp til at findesin biologiske familie. Line Baun Danielsen er vært, og TorbenSchou er parat til at rejse verden rundt for at finde Susansfamilie.

Susan fra Vallensbæk lærte mange ting iskolen, blandt andet at to blåøjede forældre ikke kan få etbrunøjet barn. Susans forældre havde begge blå øjne, mens Susansvar blå. Da Susan kom hjem fra skolen og konfronterede hendes mormed sin nye viden, blev moren skruphysterisk. Mere fik Susan ikkeud af den snak, men det satte selvfølgelig en masse tanker igang.

To dage efter hendes 15 års fødselsdag dødehendes far, og af hensyn til moren gik der yderligere en række år,før Susan en dag endelig fik presset sandheden ud af sin mor: "Duer adoptivbarn". Susan fik ved den anledning allernådigst lov tilat se adoptionspapirerne, som efterfølgende forsvandt sporløst.

Susan har i mange år tænkt på sin familie.Hvem er jeg, og hvor kommer jeg fra er spørgsmål, som hyppigt erdukket op. Hun ved, at hendes far er død, og at hun har fleresøskende. Herudover har hun oplevet at være blevet ’genkendt’ flere gange af personer, der troede, de kendte hende. Hun trorderfor, at hendes familie må leve lige i nærheden af hende selv. Engribende efterforskning kan nu tage sin begyndelse.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk