Stein Bagger: Kan man stole på en løgner?

Den 16. maj sender DR1 det første interview nogensinde med Stein Bagger, efter han fik 7 års fængsel for et af danmarkshistoriens største svindelnumre.

Den 16. maj kl. 20.00 kan DR1's seere opleve det første interview nogensinde med Stein Bagger efter han blev idømt 7 års fængsel for et af danmarkshistoriens største svindelnumre: Leasingkarussellen, en sag om 860 millioner kr. Stein Bagger interviewes af Reimer Bo Christensen.

Stein Bagger sidder i dag i fængsel, og Reimer Bo Christensen møder ham til et interview om emner som: Hvor har du gemt pengene? Hvordan kunne du leve et dobbeltliv i flere år uden at din kone og dine medarbejdere opdagede noget? Fortryder du?

Stein Bagger fortæller åbent om sin egen forbrydelse og alle birollerne i svindelsagen og den hæsblæsende flugt.

- Stein Bagger-sagen er en af de største svindelsager nogensinde herhjemme, og såvel sagen som dens hovedperson har selvfølgelig draget mig som journalist. Jeg har længe gerne villet give danskerne mulighed for at komme nærmere på sagens kerne og høre Stein Bagger selv forklare sig. Jeg har arbejdet på interviewet i 9 måneder - det er det interview overhovedet, jeg har brugt længst tid på, og undervejs i den omfattende researchfase har vi bl.a. fået adgang til dokumenter i sagen, som ikke tidligere har været fremme, siger Reimer Bo Christensen.

- Vi er glade for at kunne give seerne denne mulighed for at høre sagens absolutte hovedperson sætte ord på forløbet. Stein Bagger formåede at føre ikke bare sine nærmeste omgivelser, men også toppen af dansk erhvervsliv og finansverdenen bag lyset - virksomheder, som mange almindelige danskere har såvel penge som tillid investeret i. Det er væsentligt at komme nærmere på en forståelse af, hvordan det kunne lade sig gøre - og et stort skridt i den retning er naturligvis at høre Stein Bagger selv fortælle om det, for første gang efter dommen faldt, siger DR1's kanalchef, Ulla Pors Nielsen.

  Telfonnummer: 28544010   Afdeling: DR1   Navn: Ulla Pors Nielsen   Titel: Kanalchef Anden kontaktperson Pressekontakt: Yderligere oplysninger  Telfonnummer: 21608031   Navn: Reimer Bo Christensen Anden kontaktperson Pressekontakt: Yderligere oplysninger

Facebook
Twitter