Stjerne for en aften (2:8)

Seks stjerne-talenter er klar til endnu en omgang "Stjerne for en aften" direkte fra studie 12 i Århus. Natasja Crone er vært, Joakim Pedersen er kapelmester og panelet består af Zindy Laursen, Jacque-line Friis-Mikkelsen og Jan Lysdahl.

  • Tikkie Oestrich (© Type 1)
  • Pernille Helweg Larsen (Foto: Ulla Voigt © Type 1)
  • Kalle Brandt (Foto: Bjarne Bergius Hermansen © Type 1)
  • Morten Steen (Foto: Bjarne Bergius Hermansen © Type 1)
  • Nadia Noamani (© Type 1)
  • Malene Mortensen (Foto: Bjarne Bergius Hermansen © Type 1)
  • Aftenens vært er Natasja Crone. (Foto: Bjarne Bergius Hermansen © Type 1)
1 / 7

Seks stjerne-talenter er klar til endnu en omgang "Stjerne foren aften" direkte fra studie 12 i Århus. Natasja Crone er vært,Joakim Pedersen er kapelmester og panelet består af Zindy Laursen,Jacque-line Friis-Mikkelsen og Jan Lysdahl.

Denne aften er de disse seks stjerner, dersynger i følgende rækkefølge:

Malene Mortensen, 22 år fra København.Siden Malene var med i den allerførste udgave af “Stjerne for enaften”, er det gået meget stærkt. Med Malenes flotte og rene stemmevar hun et oplagt emne til det følgende års Danske Melodi GrandPrix, som hun vandt suverænt med Michael Ronsons sang ”Vis mig hvemdu er”. Mindre godt gik det et par måneder efter i Estland til detEuropæiske Melodi Grand Prix, hvor Malene til alles store undren ogforargelse blev placeret på sidstepladsen. Dengang gik Malene på Skt. Annæ Gymnasium, nu går hun påmusikkonservatoriet, hvor hun har sang som hovedfag. I mellemtidenmødte hun den internationalt kendte danske musiker Niels Lan Doky,der gerne ville lave et jazz/pop-album med hende - og det gjorde deså: debut-albummet Paradise, der udkom i september 2003. Lige nuarbejder Malene på endnu et album.Malene Mortensen synger ”I Feel for You” af   Prince / ChakaKhan.

Tikkie Oestrich, 19 år fra Hvidovre. Tikkie gik i 3.g.,da hun i foråret 2003 første gang var med i Stjerne for en aften.En hård periode, hvor hun dels skulle bruge en masse energi påtv-showet og alt det, der fulgte med, dels skulle tage sinstudentereksamen. Heldigvis lykkedes det hele, Tikkie tog sinstudentereksamen, og havde også overskud til at tilfredsstille denstore opmærksomhed, som fulgte i kølvandet af hendes optræden iStjerne for en aften. Siden eksamen har Tikkie arbejdet i en børnehave, og til februarstarter hun på musikhøjskole. Hvad der sker derefter, har hun ikkeplanlagt endnu. På musikhøjskolen håber hun at finde et band, hunkan spille sammen med. Men i allerførste omgang gælder det Stjernefor en aften.Tikkie Oestrich synger Anne Linnets ”Smuk ogdejlig”.

Morten Steen, 20 år fra Horsens var med iStjerne for en aften i foråret 2003, hvor han sang ”Don’t Look Backin Anger” med så stor indlevelse, at han fik en plads isemifinalen. Selv om deltagelsen i det store show var en godoplevelse for Morten, så var livet efter hans optræden ikke helevejen igennem en dans på roser. At være kendt i et forholdsvislille samfund kan være svært for en ung mand, erfaredeMorten. Morten arbejder i dag som elektriker, men drømmer om engang atsamle et band, der kan spille hans egen musik. Efter Forum erkommet til Horsens og byen efterhånden er ved at slå sig fast sommusikby, er den slags drømme ikke længere helt så uopnåelige.Morten Steen synger Keane-nummeret ”This is the LastTime”.

Nadia Nouamani, 21 år fra Dianalund, hvor hunarbejder som lærervikar på en skole og i weekenden på et pizzaria.Da Nadia fik at vide, at hun skulle være med i endnu en omgangStjerne for en aften gik hun helt amok af glæde. Hendes store drømvil altid være en karriere med musik, og den ekstra chance iStjerne for en aften håber hun kan skubbe i den rigtigeretning. Under et års ophold i England traf Nadia to producere, og sammenmed dem er hun nu ved at lave et show, som skal fremvises fortalentspejdere og andre producere i England. Desuden arbejder hunpå en plade med hendes egne numre. Nadia skriver nemlig også selvmusik - et lidt kompliceret arbejde. Hun spiller nemlig ikke nogeninstrumenter, så når hun får en ide til et stykke musik, må hungemme det i hovedet, indtil hun kan nynne det for producerne.Nadia Nouamani synger ”Angel of Mine” afMonica.

Kalle Brandt, 37 år fra Bornholm var med iefteråret 2003, hvor han blev kendt som det syngende postbud fraBornholm. Jobbet som postbud har Kalle siden droppet. For detførste blev han bornholmsk nationalhelt efter sin flotte indsats ishowet, hvor han var med i den store finale i Forum. Hans postruteblev forøget med mange timer hver dag, når kunderne ville tale meddet populære postbud. For det andet ville Kalle gerne forfølge sindrøm om et liv med musik - han elsker at synge og elsker atoptræde. Det seneste år har Kalle været studievært på en lokal tv-station.Han har været vært i et program, der har en hel del tilfælles medStjerne for en aften. Lige nu arbejder han på en plade med hansegen musik, og til foråret udgiver han sin første single.Kalle Brandt synger Rolling Stones-nummeret”Satisfaction”.

Pernille Helweg Larsen, 23 år fra København.Pernille var med i den allerførste omgang ”Stjerne for en aften” iefteråret 2001, hvor hun sang ”I’m so Exited” og røg lige ifinalen. Dengang var hun elev på den rytmiske musikhøjskole i Vig,hvor hun tilbragte fem gode måneder. Efter højskoleopholdetbegyndte hun at læse til ergoterapeut, en uddannelse som hun regnermed at være færdig med til sommer efter 3 ½ års studier. Når Pernille ikke læser og arbejder, synger hun medcover/party-bandet ”Get Off”, der udover Pernille består af syvandre medlemmer, der optræder over hele landet til små og storearrangementer. Og selv om hun snart er uddannet ergoterapeut, harhun ikke droppet drømmen om en karriere som sanger og musiker. Endrøm, som måske kommer lidt tættere på virkeligheden efter hendesoptræden i denne aftens ”Stjerne for en aften”.Pernille Helweg Larsen synger Nathalie Cole’s ”Orange ColouredSky”.

Facebook
Twitter