Stjerne for en aften (5:13)

Hvem skal være denne fredags ”Stjerne for aften”? Natasja Crone er klar med nye deltagere, der skal synge sig ind i hjerterne på seerne - det er nemlig dem, der via telefon og SMS bestemmer, hvem der vinder i direkte underholdningsshow.

  • Natasja Crone byder velkommen til "Stjerne for en aften", hvor nye stjerner ser dagens lys hver frdag aften direkte fra studiet i TV-byen. (Foto: Henrik Dithmer © Type 1)
  • Sidsel H. Karsberg (Foto: Bjarne Bergius Hermansen © Type 1)
  • Ea Gemmer Haastrup og Martin Bentø (Foto: Bjarne Bergius Hermansen © Type 1)
  • Gudrun Solja Jacobsen (Foto: Bjarne Bergius Hermansen © Type 1)
  • Michael Pedersen (Foto: Bjarne Bergius Hermansen © Type 1)
  • Frank Clifforth Hansen blev til sin store overraskelse midt i Stjerne for en aften udvalgt til at være med i programmet 31. januar. (Foto: Bjarne Bergius Hermansen © Type 1)
1 / 6

Hvem skal være denne fredags ”Stjerne for aften”? Natasja Croneer klar med nye deltagere, der skal synge sig ind i hjerterne påseerne - det er nemlig dem, der via telefon og SMS bestemmer, hvemder vinder i direkte underholdningsshow.

De fem, der denne fredag skal underholdeseerne er:

Sidsel H. Karsberg

, 20 år, fra Randers,hvor hun går på MGK - en uddannelse, der gerne skulle give hende engod mulighed for engang at blive optaget på Musikkonservatoriet.Sidsel har sunget siden hun gik i 5. klasse, hvor hun begyndte atsynge i kor. Musik fylder i det hele taget meget i Sidsels liv,blandt hendes hobbyer er klaver og guitarspil - og så kan hun ogsågodt lide at feste.

Gudrun Solja Jacobsen

, 20 år, fraTvøroyri på Færøerne. Det var her, hun blev kåret som ”åretssangstemme” i 2001 - en oplevelse, der både var overvældende oguventet, og som hører til en af hendes største oplevelser. Gudrunbegyndte at synge som 13 årig i en trio sammen med sine to venner.Hun kunne godt tænke sig en fremtid med musik - men overvejer ogsåen uddannelse som kok.

Frank Clifforth Hansen

, 30år, fra Greve, fik sit livs chok, da han sidste fredag var publikumtil "Stjerne for en aften" og midt under udsendelsen fik at vide,at han skulle være denne aftens femte deltager. Frank er tildagligt chauffør på Grønttorvet, hvor han møder kl. 4 om morgenen.Frank er forsanger i et amatørband, der engang spillede for 5.000mennesker i Letland. Et af Franks stolteste øjeblikke - bortset frade to gange, han er blevet far. Hans sønner hedder Anders og Marcoog er fem og tre år.

Michael Pedersen,

 24 år, fra Viborghvor han er medejer af diskotek Crazy Daisy. Det var på diskoteketskaraoke-anlæg, at Michael for tre år siden begyndte sin musikalskekarriere - før den tid havde han ingen erfaringer overhovedet pådet område. Michael er vild med Robbie Williams - og så kan hanogså godt lige grænsebrydende aktiviteter som snowboard, rapellingog faldskærmsspring.

Martin Bentø

, 17 år, og Ea GemmerHaastrup, 17 år, er venner og bor i Hvidovre. De har valgt atstille op i en duet. Martin har sig eget band, og en af hans bedsteoplevelser var, da han og bandet spillede til Hvidovres 60 årsjubilæum. Han spiller guitar, og det samme gør Ea, der også godtkan lide at spille klaver og bas. Og så skriver hun også selvsange. Ea går på Avedøre Gymnasium, mens Martin lige nu mestkoncentrerer sig om musik.

FacebookTwitter