Stjerne for en aften (5:8)

Natasja Crone er klar til at præsentere endnu seks stjerner i den sidste indledende runde i ”Stjerne for en aften - Den sidste Mission”. Zindy Laursen er tilbage på sin plads i panelet, hvor hun sidder sammen med musiker og producer Jan Lysdahl og modelbureau-direktør Jacqueline Friis-Mikkelsen.

  • Jan Nielsen (Foto: Bjarne Bergius Hermansen © Type 1)
  • Øzgen Øzbay Jensen (Foto: Bjarne Bergius Hermansen © Type 1)
  • Søren Okholm (Foto: Bjarne Bergius Hermansen © Type 1)
  • Peter Bernhard og Gitte Christensen (Foto: Bjarne Bergius Hermansen © Type 1)
  • Majbritt Jacobsen (Foto: Bjarne Bergius Hermansen © Type 1)
  • James Sampson (Foto: Bjarne Bergius Hermansen © Type 1)
  • Natasja Crone (Foto: Bjarne Bergius Hermansen © Type 1)
1 / 7

Natasja Crone er klar til at præsentere endnu seks stjerner iden sidste indledende runde i ”Stjerne for en aften - Den sidsteMission”. Zindy Laursen er tilbage på sin plads i panelet, hvor hunsidder sammen med musiker og producer Jan Lysdahl ogmodelbureau-direktør Jacqueline Friis-Mikkelsen.

Aftenens stjerner er:

Jan Nielsen, 40 år fra Kastrup. Janblev meget hurtigt kendt som Den syngende Elektriker efter hansførste optræden i Stjerne for en aften i efteråret 2003. Han gikhele vejen til finalen i Forum, hvor han fik en flot 2. plads -hvilket vendte op og ned på hans liv. Jan havde lavet en aftale med sig selv om, at kom han i finalen,ville han stoppe med el-arbejdet. Som sagt så gjort - og tremåneder efter udgav han sit debut-album ”Mirror Man”, som solgterigtigt godt. Der har også været mange bud efter ham frasommerfestivaler, koncerter og forskellige virksomhedsfester. Etrigtigt spændende år, synes Jan selv. På det seneste er Jan begyndt igen at tage elektriker-jobs - mestfor at finansiere endnu en plade, som han er i fuld gang med atproducere i sit eget studie derhjemme. Snart udkommer en single medet af hans egne numre.Jan Nielsen synger Michael Bolton’s ”How Am I Supposed toLive”.

Øzgen Øzbay Jensen, 26 år fra Vodskov.Øzgen var med i den allerførste omgang ”Stjerne for en aften”, hvorhun var i finalen med sangen ”Lady Marmelade”. Dengang var hun ilære som frisør - og det er hun stadig - faktisk er hun lige nu vedat afslutte sin uddannelse. Efter sin første optræden i showet fik Øzgen henvendelser fra flerebands, der gerne ville have hende som forsanger. Hun sagde ja tilat spille i et partycoverband - og sammen med det har hun sidenspillet til bryllupper, firmafester og alle mulige andre steder.Senest har hun sunget med på AaBs nye slagsang, som lige erudkommet. Øzgen har ingen ambitioner om at gøre sangen og musikken til sitlevebrød. Hun er glad for sit coverband og for udsigten til atskulle arbejde som frisør. Men hun glæder sig meget til igen atvære med i ”Stjerne for en aften” - en oplevelse hun har tænkt sigat nyde i fulde drag.Øzgen Øzbay Jensen synger ”If I Ain’t Got You” af AliciaKeys.

Søren Okholm, 26 år fra Odense. SidenSøren var med i “Stjerne for en aften” i foråret 2003, har hanafsluttet sin eksamen på Det fynske Musikkonservatorium som rytmisksanger. Så det er indlysende, at Søren gerne vil kunne leve afmusikken. Og det går også helt fint - han underviser i sang og klaver og erkor- og orkesterleder i forskellige teaterforeninger med amatører.Desuden spiller han med i flere forskellige bands. Søren har ogsåhaft en rolle på Odense Teater i teaterkoncerten ”The House Buildon Rock”. En rolle, som han blev tilbudt, efter han havde været medi ”Stjerne for en aften”. Søren glæder sig til at være med i programmet igen - især fordi hanigen skal møde liveorkestret med kapelmester Joakim Pedersen ispidsen. Og skulle hans optræden føre til flere spillejobs, så vilSøren bestemt ikke have noget imod det.Søren Okholm synger Brian McFadden’s ”Real to Me”.

Peter og Gitte - med efternavneneBernhard og Christensen - er henholdsvis 21 år og 36 år. Peter ogGitte var med i 3. runde, hvor de var med helt til semifinalen.Dengang var Peter gymnasieelev på Sankt Annæ Gymnasium - det er hanstadig, men nu på en særlig linie, der gerne skulle væreforberedende til en konservatorie-uddannelse. Og Gitte er stadigskolelærer på Nærum Skole, hvor hun nu er lærer for en 7.klasse. Peter og Gitte mødte hinanden i et gospelkor, hvor Gitte vardirigent. Og det med at dirigere betyder meget for Gitte. Hun er iøjeblikket dirigent i tre kor - et af dem startede hun for nyligtmed 70 medlemmer. I virkeligheden betyder det mere for Gitte atdirigere end at synge. Lige omvendt er det for Peter - han erforsanger i hele tre bands. Et Melodi Grand Prix band, etfestmusikband og et jazzband. Og fremtiden kunne han rigtig godttænke sig udfoldede sig inden for musik og showbiz.Peter og Gitte synger ”Beauty & the Beast” af Celine Dion /Peabo Bryson.

Majbritt Jacobsen, 25 år fra Kolding.Majbritt var med i den første udgave af ”Stjerne for en aften”.Dengang var hun løjtnantelev og boede på Holstebro Kaserne. Det togMajbritt to år at blive uddannet som premierløjtnant, enuddannelse, der gav hende både selvtillid og evnen til at råbehøjt! Efter et par mere ”normale” jobs hos SuperBrugsen og JyskSengetøjslager i København er Majbritt nu flyttet til Kolding, hvorhun læser SPRØK - en særlig handelsuddannelse med sprog og økonomi.Uddannelsen vil hun gerne bruge som leder i forretningslivet. Musikalsk er Majbritt med i to bands, der spiller til forskelligemindre arrangementer i Sønderjylland. Hun har ingen ambitioner omen stor stjerne-karriere, men vil gerne kunne leve af at synge. Ogdet skal helst være rock-musik på Majbritts repertoire - hunbetegner nemlig sig selv som noget af en rockpige.Majbritt Jacobsen synger ”Save Tonight” af Eagle EyeCherry

James Sampson, 34 år fra København. Fortre år siden var James pædagogmedhjælper og aerobicinstruktør oglevede et forholdsvis anonymt liv sammen med sin kone. Men så sanghan ”Me and Mrs. Jones” i den første udgave af ”Stjerne for enaften” - og siden har hans liv ikke været det samme. James tog bådedommerne, konkurrenterne og seerne med storm, vandt suveræntfinalen og blev den første ”Stjerne for en aften”. Og for James’vedkommende blev det for mere end en enkelt aften. Han udgav sit 3. album ”Don’t Give Up” i maj 2004, og tilsammen harde tre albums, han har udgivet, solgt 135.000 eksemplarer. Faktiskrøg hans første album ”James” direkte ind på en førsteplads på denofficielle hitliste. Samme album lå i 36 uger på top 100listen. Og sangkarrieren har lige for tiden ført James ind på teatrets skråbrædder. Han spiller i øjeblikket med i Gladsaxe Teaters opførselaf ”Maratondansen” sammen med en række andre sang- ogreality-stjerner fra tv.James Sampson synger Heatwave’s “Always & Forever”.

Facebook
Twitter