Stjerne for en aften - den store finale

Seks stjerner er klar. Hvem af dem bliver stjernen, der skal lyse over alle de andre stjerner? Det afgøres i den store ”Stjerne for en aften” gallafinale i Messecenter Herning, hvor også Sanne Salomonsen og Big Fat Snake er på scenen.

 • Natasja Crone (Foto: Bjarne Bergius Hermansen © Type 1)
 • Jan Nielsen er blandt de 6 deltagere i finalen fra Messecenter Herning. (Foto: Bjarne Bergius Hermansen © Type 1)
 • Gudrun Jacobsen er blandt de 6 deltagere i finalen fra Messecenter Herning. (Foto: Bjarne Bergius Hermansen © Type 1)
 • Martin G. Pedersen er blandt de 6 deltagere i finalen fra Messecenter Herning. (Foto: Bjarne Bergius Hermansen © Type 1)
 • Lene Matthiesen er blandt de 6 deltagere i finalen fra Messecenter Herning. (Foto: Bjarne Bergius Hermansen © Type 1)
 • James Sampson er blandt de 6 deltagere i finalen fra Messecenter Herning. (Foto: Bjarne Bergius Hermansen © Type 1)
 • Jacob Andersen er blandt de 6 deltagere i finalen fra Messecenter Herning. (Foto: Bjarne Bergius Hermansen © Type 1)
1 / 7

Seks stjerner er klar. Hvem af dem bliver stjernen, der skallyse over alle de andre stjerner? Det afgøres i den store ”Stjernefor en aften” gallafinale i Messecenter Herning, hvor også SanneSalomonsen og Big Fat Snake er på scenen.

Seerne har fulgt dem gennem tre sæsoner afprogrammet. Og nu skal det afgøres: Hvem skal være den ultimativestjerne og alle de andre stjerner?

De tre dommere - Zindy Laursen, JacquelineFriis-Mikkelsen og Jan Lysdahl - er sat uden for indflydelse, deter alene seerne, der bestemmer, hvem der skal vinde de 100.000kroner og ikke mindst æren i den store gallafinale, der finder stedi Messecenter Hernings runde hal.

Joakim Pedersen har igen samlet sitstjerne-band, der består af nogle af Danmarks allerbedste musikereog Natasja Crone er klar til at præsentere de seks stjerner, dervil synge i denne rækkefølge:

 • Jan Nielsen, elektrikeren fra Amager,der kom med i semifinalen på et af dommernes wild-cards og leveredeen så overbevisende præstation, at seerne belønnede ham med enfinaleplads.

 • Gudrun Jacobsen, der blev vinder af anden runde Stjernefor en aften - og som siden har haft så travlt medpladeindspilninger og koncerter, at hun er blevet nødt til atflytte fra Færøerne til København.

 • Martin Grønbek Pedersen, der tildagligt arbejder på skatteforvaltningen i Silkeborg kommune, men nuovervejer at skifte forskudsregistreringer ud med en fuldtidssangkarriere.

 • James Sampson, suveræn vinder af denførste omgang ”Stjerne for en aften” - har siden udgivet tre albumsog betræder nu også de skrå brædder i ”Maratondansen” på GladsaxeTeater.

 • Lene Matthiesen, århusianeren med denstore stemme, som hun ofte bruger til at synge gospel. Lene fik enflot 3. plads i den 3. omgang Stjerne for en aften.

 • Jacob Andersen, den lille mand med denstore stemme, som han nu bl.a. skal bruge til at være opvarmning påsit store forbillede John Fogertys turne i Skandinavien.

Udover de seks stjerner vil ”Stjerne for enaften” også få besøg af et par gæste-stjerner. Sanne Salomonsenkommer på scenen for at synge ”You’ve Never Been Loved Before” -hvilket er tv-premiere på hendes nye single. Big Fat Snake gæsterogså Messecenter Herning, hvor de spiller to af deres store hits iet medley.

FacebookTwitter