Tårer i regnen - kærlighedsdrama med Sharon Stone

Sharon Stone spiller hovedrollen i det engelske kærlighedsdrama "Tårer i regnen" fra 1988.

Sharon Stone spiller hovedrollen i det engelske kærlighedsdrama"Tårer i regnen" fra 1988.

Rollen som skruppel- og trusseløs femme fatalei den kontroversielle erotiske thriller "Iskoldt begær" gjorde i1992 Sharon Stone til en af Hollywoods absolutte superstjerner.Filmen spillede dygtigt på Stones kølige skønhed, og overaltstrømmede folk i biografen for at se hende vikle Michael Douglas omsin lillefinger.

Men der findes også en varmere, romantiskudgave af Sharon Stone. I 1988 lagde hun således vejen omkringEngland for at indspille den smægtende kærlighedshistorie "Tårer iregnen" sammen med den engelske charmør Christopher Cazenove -kendt som Blake Carringtons onde bror Ben i "Dollars".

Sharon Stone spiller en ung amerikaner vednavn Casey Cantrell, der er rejst til England i et ganske særligtærinde. På sit dødsleje bad Caseys mor hende om personligt atoverdrage et brev til aristokraten og forretningsmanden Lord Bredon- bosiddende på det smukke engelske landsted Bredon Hall.

Men Caseys møde med Lord Bredon falder ikkesærligt heldigt ud. Den aldrende aristokrat afviser ethvertkendskab til Caseys mor og nægter at tage imod hendesafskedsbrev.

Til gengæld slår det gnister, da Casey møderLord Bredons søn, Michael (Christopher Cazenove). Den romantiskeMichael gør heftigt kur til hende, og snart er Caseys liv lutterchampagne og røde roser. Men måske bliver lykken kun kort. Andresgamle minder og gerninger truer nemlig med at ødelægge Caseys ogMichaels forhold næsten før, det er begyndt...

"Tårer i regnen"   er instrueret af DonSharp efter Freda Kelsalls manuskript. Filmen er baseret på enroman af Pamela Wallace, der var medforfatter til detOscar-belønnede manuskript til Harrison Ford-filmen "Witness".

Originaltitel: Tears in the Rain

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter