TV-2-koncert på Rådhuspladsen og i Aftenshowet og P4

For første gang kan man høre TV-2’s nye album, når ’Danmarks kedeligste orkester’ spiller live på Rådhuspladsen. Aftenshowet viser starten, og P4 transmitterer hele den én time lange koncert, der er gratis for alle.

For første gang kan man høre TV-2’s nye album, når ’Danmarkskedeligste orkester’ spiller live på Rådhuspladsen. Aftenshowetviser starten, og P4 transmitterer hele den én time lange koncert,der er gratis for alle.

’For Dig Ku' Jeg Gøre Alting’ hedder detnyeste albumudspil fra de glade Århus-drenge i TV-2, som mandag 19.november sendes på gaden. Premieren og udgivelsen sker iAftenshowet på DR1 kl. 19.00, hvor værterne Mads Steffensen ogSisse Fisker tager kærlig hånd om det populære orkester.

TV-2 spiller en hel times gratis folkekoncertmidt i Københavns navle, og det er en blanding af nye og gamlesange, som vil gjalde ud over pladsen og ude i de danske hjem.Koncertens to første sange bliver sendt direkte i Aftenshowet, ogdem, der vil høre mere, kan tænde for P4, hvor koncertentransmitteres i sin helhed.

Forsanger, Steffen Brandt, siger omkoncerten: - Vi kommer med en stor scene, en masse lyd og lamper nok til atlyse op i mørket hos selv den mest efterårstrætte dansker. Vi vilgerne invitere hele nationen til fest på Rådhuspladsen den 19. Alleer velkomne!

P4-lyttere til København

P4 stårogså i TV-2’s tegn. Hele ugen har lytterne fra P4-regionalernerundt om i Danmark kunnet vinde en tur til koncerten i København.I alt 400 lyttere fra alle P4's regioner drager i busser og tog modhovedstaden. Man kan læse mere om konkurrencen ogdeltage her. På selve aftenen er det Alex NyborgMadsen, der er P4-lytternes vært.

Med på TV-2’s nye plade er naturligvissommerens monsterhit ’S.O.M.M.E.R.’, der på sin vis var det enestesommer, der faldt af til danskerne i år. Pladen er indspillet isamarbejde med Thomas Troelsen og Halfdan E. og følger op på denyderst succesfulde udgivelse ’De Første Kærester På Månen’ fra2005.

  • TV2-koncertRådhuspladsen (gratis for alle)Mandag 19. november kl. 19.00Direkte i Aftenshowet på DR1 og P4 (hele koncerten)

Læs mere på dr.dk/aftenshowet