TV-avisen styrker ledelsen

TV-avisen får ny nyhedsredaktør, ny souschef og en ny event- og udviklingschef. Ledelsen styrkes efter bestyrelsens beslutning om at TV-avisen skal styres mere selvstændigt

TV-avisen får ny nyhedsredaktør, ny souschef og en ny event- ogudviklingschef. Ledelsen styrkes efter bestyrelsens beslutning omat TV-avisen skal styres mere selvstændigt

TV-avisen styrker sin redaktionelle ledelse, efter at DRsbestyrelse for to måneder besluttede, at der skal være entydeligere selvstændig styring og redigering af TV-avisen.

Den 1. januar 2004 tiltræder Lene Løvschall som nynyhedsredaktør. Hun kommer fra en stilling som ledende redaktør påTV 2 Øst. Inden da var hun mangeårig reporter på TV 2 Nyhederne -blandt andet med bopæl i Washington og Paris undervejs.

Efter en længere periode uden souschef på TV-avisen bliverstillingen nu genbesat. Ny på den post bliver Henrik Keith Hansen,som dermed overtager personaleansvaret for redaktionssekretærerneog praktikanterne. Han bliver også ansvarlig for at udviklejournalistikken i TV-avisen.

Hidtil har Henrik Keith Hansen været nyhedsredaktør, og hanfortsætter på dén post samtidig med souschef-jobbet.

Endelig får Ulrik Skotte fremover titel som TV-avisens event- ogudviklingschef. Skotte har hidtil været nyhedsredaktør, og ogsåfremover vil han have vagter i den tjans. Men han får også ansvaretfor dækningen af helt særlige begivenheder, som kræver en særligindsats, for eksempel valg og folkeafstemninger.

"Det er et stærkt hold, der nu står bag TV-avisen. Det er ikkekun medarbejderne, der får glæde af den styrkede ledelse, men isærseerne kan forvente, at TV-avisen bliver endnu bedre, og at DR vedkommende store nationale og internationale begivenheder er 100procent parate til at give seerne den bedste dækning," sigerTV-avisens chef Søren Knudsen.

Facebook
Twitter