Ultra Jam børn møder deres idoler

Dygtige danske børn får en overraskelse af dimensioner, når de får lov at spille sammen med deres største idoler i DR Ultras nye programserie ’Ultra Jam’.

  • Hamza fra Taastrup er rapper og møder Vild Smith. (Foto: Farsight TV ApS © Type 2)
  • Freja-Bella fra Bisserup synger og møder Wafande. (Foto: Farsight TV ApS © Type 2)
  • Asta fra Varde er trommeslager og møder Dizzy Mizz Lizzy. (Foto: Farsight TV ApS © Type 2)
  • Ila fra København spiller guitar og møder Shaka Loveless. (Foto: Farsight TV ApS © Type 2)
  • Frederik fra Hørning spiller trommer og møder Carpark North. (Foto: Farsight TV ApS © Type 2)
  • Lasse fra Brørup spiller bas og møder Patrick Dorgan. (Foto: Farsight TV ApS © Type 2)
  • Jakob fra Amager spiller guitar og møder Ulige Numre. (Foto: Farsight TV ApS © Type 2)
  • Carl-Emil fra Næstved spiller trommer og møder Black Daniels. (Foto: Farsight TV ApS © Type 2)
1 / 8

Ultra Jam er programmet, der fejrer de børn, der har slidt og slæbt for at blive dygtige til deres instrument. Programrækken på ni programmer starter hver gang med, at en af de ni heldige – og dygtige – medvirkende børn kommer til København under dække af, at de skal møde Bubber og lære ham at spille på deres instrument. En opgave, der både frembringer panderynker og frustration. Det hele bliver dog til kildren i maven og hyperventilation, når ungernes idoler pludselig og uventet møder op i øvelokalet. Og inden Bubber når at tælle fire taktslag, er ungerne og deres musikalske forbilleder allerede i gang med at spille sammen i øvelokalet. Musikalske sessions der viser, at det virkelig betaler sig at arbejde for at blive dygtig. I al fald er de store danske stjernemusikere mere end imponeret over, hvor dygtige børnene er til at håndtere deres instrumenter, indgå i en gruppe og spille deres musik.

Flid og drømme

’Ultra Jam’ er historien om at spille sammen med sit største idol og dermed at få sin vildeste drøm opfyldt. Men det er også historien om, at det kræver hårdt arbejde at blive dygtig. Fælles for de medvirkende børn er, at de alle har brugt utallige timer på at blive rigtig dygtige til deres instrument. En flid som nu gør, at deres største drøm går i opfyldelse. ”’Ultra Jam’ er en hyldest til alle de børn som gør sig umage og øver sig hver dag, fordi de elsker at spille musik. Når børnene bliver overrasket af at møde deres idol, er det fascinerende at se nørderiet om musikken mellem to musikere – tid, rum, berømmelse og aldersforskel bliver ophævet til fordel for kærligheden til musikken, og heri opstår magien”, siger redaktør på DR Ultra, Jonas Kryger Hansen. De ni bands som ungerne møder i programmerne er Shaka Loveless, Ulige Numre, Vild Smith, Dizzy Mizz Lizzy, Wafande, Patrick Dorgan, Carpark North, Black Daniels og The Antonelli Orchestra.

’Ultra Jam’ bliver sendt på DR Ultra første gang mandag den 8. august, klokken 18:30 og de efterfølgende otte mandage. Alle ni programmer er tilgængelige på Ultra-app’en og DR TV samme morgen, som programmet sendes om aftenen.

Facebook
Twitter