Vi ses hos Clement – nyt talkshow på DR1

Clement Kjersgaard byder på lange og dybdegående interviews med tidens hovedpersoner i nyt live-talkshow på DR1. Se med første gang 22. oktober.

Modsætninger mødes, når hovedpersonerne fra nyhedsstrømmen er i studiet hos Clement Kjersgaard. Direkte fra DR-Byen. (Foto: Agnete Schlichtkrull © Type 1)

Clement Kjersgaard byder på lange og dybdegående interviews med tidens hovedpersoner i nyt live talkshow på DR1. Se med første gang 22. oktober.

Hver dag bombarderes vi med nyheder, men hvor tit får vi lejlighed til rigtigt at møde de mennesker, nyhederne handler om? I 'Vi ses hos Clement' er der tid og plads til den lange uredigerede samtale med tidens hovedpersoner.

Hos Clement støder verdener og verdensbilleder sammen, når helte og skurke fra alle ender af nyhedsstrømmen mødes. 

Fra Clement selv lyder programmets mantra: "FCK møder FN, Roskilde møder Louisiana, Christiansborg møder Se & Hør!". Der er med andre ord lagt op til en mangfoldig skare af gæster, der både skal snakke med Clement og med hinanden.

Tid til de vigtige spørgsmål

Om baggrunden for programmet forklarer Clement: "De sidste 10 år er det blevet tydeligt, at danskerne er på vej ud i hver deres hjørne af offentligheden. Man finder dem, der ligner én selv - og som man deler både interesser og holdninger med. I 'Vi ses hos Clement' går vi i den stik modsatte retning. Vi vil prøve at samle forskellige holdninger og meninger og på den måde også samle danskerne i det samme rum.”

Clement fortsætter: ”På et tidspunkt, hvor tempoet i mediestrømmen bliver stadig højere går vi i den modsatte retning. Med 48 sendeminutter til tre gæster bryder vi med den herskende trend og give os tid til den lange samtale, hos os er der tid til alle de vigtige spørgsmål – og tid til både sjov og alvor".

”Vi ses hos Clement” sendes første gang onsdag 22. oktober klokken 22.30 på DR1 og efterfølgende hver onsdag.

Kort om Clement

"Vi ses hos Clement" er Clement Kjersgaards 14. serie på TV. Han har fået tre tv-priser, foruden Publicistprisen (2011) og Berlingskes Journalistpris (2013). I 2011 blev han af fagbladet Journalisten kåret til Danmarks mest magtfulde journalist. I januar havde han 10 års jubilæum som vært på DR, hvor han siden 2004 blandt andre har interviewet Desmond Tutu, spillet guitar med Thomas Helmig, lavet valgdebat fra Grønland og fulgt John McCain på valgkampagne i Iowa.

1. Camilla Jensen Pressekontakt: Yderligere oplysninger