X Factor ny sæson – mød de tre dommere

DR inviterer pressen til pressemøde den 10. august klokken 12.00 på Hotel Manon Les Suites i København, hvor de tre dommere vil blive præsenteret.

X Factor kunne i år fejre sin 10. sæson, og nu er DR klar til endnu en runde af det populære underholdningsprogram. Det bliver 11. sæson af X Factor, og produktionsselskabet Blu og DR er i fuld gang med at forberede showet, hvor vi igen i år håber på masser af underholdning, mindeværdige øjeblikke og god musik.

DR er derfor også klar til at offentliggøre den dommertrio, der skal sidde i de berømte dommerstole og vurdere årets X Factor-deltagere. Derfor inviterer DR pressen til pressemøde, hvor de tre dommere vil blive præsenteret.

Pressemødet finder sted torsdag den 10. august klokken 12.00 på Hotel Manon Les Suites i deres restaurant, som ligger på 6. etage. Adressen er: Gyldenløvesgade 19, 1600 København V.

Der vil være en let anretning samt drikkevarer.

Forhåndstilmelding er nødvendig og skal ske per mail til Alette Castenschiold fra Have Kommunikation på alette@have.dk senest onsdag den 9. august klokken 10.00.