Zirkus Nemo 2000 (1-2)

To timer med sære sketches, skæve tableauer, tossede trylletricks og en enkelt neger venter publikum, når Søren Østergaard og Anders Lund Madsen inviterer til Millennium 2000 Show i Zirkus Nemo

To timer med sære sketches, skæve tableauer, tossedetrylletricks og en enkelt neger venter publikum, når SørenØstergaard og Anders Lund Madsen inviterer til Millennium 2000 Showi Zirkus Nemo

Den tohovede kalv fra Allerup i Midtjylland får selskab af engrøn knæler fra Tølløse-egnen og en typisk vestjysk fiskerfamiliefra Esbjerg, når Anders Lund Madsen og Søren Østergaard slipperderes Millennium 2000-udgave af Zirkus Nemo løs på et sagesløstpublikum.

Forestillingen, der sendes over to aftener, er optaget påHolmen, hvor det særprægede cirkus forrige sommer slog teltet opmed stor succes.

Ethvert forsøg på at gengive d’herrer Østergaard og Madsensindfald og udfald er på forhånd dømt til at mislykkes. Men blandtdem, man kan møde i showet er Viveka og Kaj Pedersen og deres klogeakvariefisk Poul, som er god til undervands-hovedregning, JohnnyHansen og hans muntre svin og en livstræt tryllekunstner, derblandt sine rekvisitter har en gulerods-guillotine.

Uforglemmelig er også Anders Lund Madsens skildring af dengrønne knælers parringsritual og hans erindringer fra gamle dage -"dengang små børn kun blev kysset af voksne mennesker vedgenforening af tabte landsdele" og "det farligste dyr, vi kendte,var en colorado-bille".

Den på plakaten omtalte neger er identisk med den afrikanskeentertainer Elvis Mokko, som mestrer både zuludans og tand-atletikmed tunge træstole og et bord, "der vejer 40 kilo. And if you don’tbelieve me, I don’t care!"

Produceret af Agenzy A/S i samarbejde med DR 1

2. del sendes lørdag 22. juni kl. 21.50

Facebook
Twitter