Public Service Konference

Transport og parkering

Konferencen afholdes i Studie 2 i Koncerthuset, som ligger på Emil Holms Kanal 20, København C, og der er gode transportmuligheder:

DR opfordrer til, at man som gæst så vidt muligt tager Metroen til DR Byen, da antallet af p-pladser er begrænset.

Der er metroafgange til og fra DR Byen ca. hvert 5. min. Metroen kører hele døgnet alle ugens dage.

PARKERING

Mellem kl. 07 og 17 skal gæster benytte Parkering Vest med indkørsel fra Ørestads Boulevard Mellem kl. 17 og 07 kan gæster benytte både Parkering Vest og Parkering Øst med indkørsel fra Amager Fælledvej.

Gæster skal trække en billet ved bommen og betale den i betalingsautomaten, inden man kører ud. Ved større arrangementer anbefaler vi, at man forudbetaler sin billet for at undgå kø ved betalingsautomaten efter arrangementet. Man kan forudbetale for enten 2 timer (40 kr.) eller et døgn (60 kr.).

Prisen for gæster er 20 kr. pr. påbegyndt time og 60 kr. for en døgnbillet. Udkørsel inden for 15 minutter er gratis - dvs. det er muligt at hente eller sætte folk af på parkeringspladsen uden at skulle betale. P-billet er påkrævet, og DR refunderer ikke evt. p-bøder som følge af overtrædelse af reglerne.

Klik her for at se oversigtskortet i stort format

Vi har endnu ikke set det fulde omfang af internationale nichekanaler på tv eller potentialet i de store netaktører som Youtube og Facebook. De nye store udbydere spiller en større rolle i medieforbruget - ikke mindst hos børn og unge.

Internationaliseringen af medierne har mange fordele, og styrker borgernes deltagelse i en globaliseret verden. Men det stiller også DR og danske medier overfor store udfordringer. Hvordan skal vi skabe fællesskaber og levere kvalitetsindhold, der har rødder i dansk kultur, værdier og demokrati? Hvordan skal vi blive ved med at tilbyde public service til alle borgere i Danmark?